luko407sw Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Už mám doma pěknou sbírku filmů,ale už se to stává nepřehledné,proto jsem se rozhodl, že si stahnu nějaký prográmek na správu filmu. Pátral jsem na netu a našel ,,ALL MY MOVIES,,je perfektní,stačí napsat název filmu a prográmek si automaticky stáhne z imbd.com všechny informace (obal,rok natoceni,hodnocení,režiséra,atd),bohužel anglicky.rád bych tyto informace tahal např.z csfd.cz,v tomto prográmku to bohužel nejde... neznáte někdo podobný prográmek,který by to uměl tahat např.z csfd.cz? PS.mám klasický PC napojedé na TV Citovat
dolly1010 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Přece když si koupíš film, tak k tomu máš i obal s popisem, ne? A tu tabulku na seznam v Excelu zmákneš Citovat
luko407sw Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 ja si ty filmy stahuju a seznam v excelu není problém,ale z excelu ten film nespustím...navíc ty prográmky umí stáhnout další užitečné informace.viz co jsem psal nahoře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.