oni Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Sehnal jsem si tyto budiky, je tam pridavnej na tlak oleje, potreboval bych vedet jak to ukazuje, jestli behem jizdy stale nejaky tlak nebo jen pri startu a pak nad tim je jakoby carka a ta se pri prvnim otocenim klicku rozvisti,ale po nastartovani zhasne! to znamena co? Jinak asi ste nekdo rozdelany tyto budiky nemel ze? vim na ktery patici by to melo bejt,ale nevim presne ktery drat! myslim na to cidlo! Citovat
oni Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 tak jsem zjistil ze ta druha stupnice je na mnozstvi oleje, jak to funguje,jak to meri mnoztsvi? na 205 klubu tam maj vymeni a kdyz chtej mnozstvi,musej davat budiky z BX. tak to snad u 306 nebude takovy problem! Citovat
tomikku Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 mam XS a ukazuje mi to jen hladinu oleje před startem a cvilku po něm cca 15 sekund potom se to hne do polohy Off Citovat
bombarderik Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 JJ, mam ties ten ukazovatel hladiny oleja, po nastartovani rucicka padne dole. Ale ukazuje to relativne presne. Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 jasny. diky a on je pak jeste jeden druh a ten ukazuje tlak porad za jizdy,vcera jsem to jiz zjistil a zjistil jak to i zapojit. ale chtel bych vedet od tech,co maj ten tlak,kolik se tak pohyhuje,stupnice je az do 8 baru! A jeste jeden dotaz bych mel,ty novy budiky maj moc natoceno,je nejaky zbusob,jak to stocit na hodnotu,kterou mam nyni v aute? ja mam 211tkm a na novym je 269 myslim! Citovat
Béďa Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Me teda ta raficka ukazuje pri prvni poloze mnozstvi a pri nastartovani teplotu oleje. Ty mas budiky ze starsi verze S16? S merenim tlaku jsem tyhle budiky snad jeste nevidel. Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 no ja jsem prave taky videl jen z mnozstvim, vim ze do 205 se bezne davali s tlakem! ale sam koukni, je tam tlak! to mnozstvi je u starejch modelu asi plovakem,coz neudelam: jen to stoceni tech kilometru nejak,ale nevim jak! kdyz to budu delat pres vrtacku jako zpetnej chod,bojim se,abych ten budik nejak neposkodil! [upravil dne 9/10/09 oni] Citovat
AKCZ Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Starsi verze XSi (mozna i S16) pred faceliftem meli tyhle budiky s merenim tlaku.. novejsi verze pak uz meli misto tlaku teplotu oleje.. PS: Bedo.. to si se mel nekdy kouknout na budiky BOSSe v modrem XSi a hned bys je videl Edit: A abych nezapomel pri jizde to ukazuje ale jak presne to bohuzel nevim.. [upravil dne 9/10/09 AKCZ] Citovat
Béďa Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 oni: zkus nejblizsi autobazar, urcite ti nekdo poradi AKCZ: tak dukladne jsem to nikdy neprohlizel, to je fakt.. Citovat
oni Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 to je dobrej postreh s tim bazarem, to bych mohl zkusit. Citovat
306gti6 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Ja mam tie iste ako natom obrazku od oni.... Citovat
oni Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Ja mam tie iste ako natom obrazku od oni.... mnozstvi ja nezapojim,ale jak se ti hybe tlak oleje behem jizdy? myslim hodnoty konkretni? Citovat
oni Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 tak jsem si z budikama pohraj a sli dobre sundat rucicky a seskrabat i to zluty podsviceni,ted mam bile podsviceni a cervene rucicky,ale neni to ono,chtel bych obracene! spis me napadlo,jestli nevite o nejakych peknych polepech,co jsem hledal na netu tak nic moc! treba vlastni pokus nebo tak! Citovat
oni Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 jeste mam jeden problem, jak vypada cidlo na mereni tlaku u 306, 309fun nasel toto ze je z 306 Tady.... je videt,ze je jine nez u 205 a 309. Jedna se o to,jestli by to fungovalo, pac u 205/309 je jeden kabel, tady je videt,ze je to dvoupinovej konektor! Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 aha,takze to je to cidlo, co je v odkazu o par prispevku vyse! a v tom je jenom jeden pin? tak ted nevim,jestli muzu pouzi cidlo z 205/309?? ty by si ho asi nechtel pustit vid? Citovat
marty777 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: oni aha,takze to je to cidlo, co je v odkazu o par prispevku vyse! a v tom je jenom jeden pin? tak ted nevim,jestli muzu pouzi cidlo z 205/309?? ty by si ho asi nechtel pustit vid? To se mi moc nechce,ale určitě to bude stejný.Vyzkoušej z 205/309. Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 no ono, nemam si to od koho pujcit a pak udelat na soustruhu redukci a zjisit, ze to nepujde me moc nelaka, moc lidi se soustruhem nemam! no zkusim to nejak jeste vykoumat. takze z toho cidla jde jeden kabel? pak by to melo jit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.