ChodeC Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Az moc :-). Je tu pres deset lidi. Dojel i autobus z nejake dediny :-D. Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 tak jsme uz asi vsichni stastne doma a ja nestastne v praci... Citovat
.mycTD Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 tez jsem stastne doma sraz probehnul v duchu intelektualniho posezeni nad hroOomadou knih, zejmena o zviratkach -i medveda jsme v nich spatrili Citovat
janča205 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Knížky a nebo spíš časopisy byly obzvlášť naučné Jinak srázek byl moc fajn a snad to tak bude i nadále! Pa Citovat
budvar Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Hmm tak na novou \"pežotárnu\" sem se těšil, ale vytuhl sem doma po práci a jaksi sem to zaspal - Franta i tak není v kondici, když to dobře dopadne a bude při nás stát peugeot svatý, příští měsíc budem ve formě oba Citovat
KoudaK Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Jo tak srazík se poved.. :-) Tak jak to řekl Pažout ve filmu Román pro ženy:ten se mi poved! Tak čááuu za metr.. P.S. Ti co nejvíc křičíjou se nakounec ani neukážou... Citovat
KIRRA Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: KoudaK Jo tak srazík se poved.. :-) Tak jak to řekl Pažout ve filmu Román pro ženy:ten se mi poved! Tak čááuu za metr.. P.S. Ti co nejvíc křičíjou se nakounec ani neukážou... Vsiml sis zlato, jak to vypadalo ten den na D1??? Citovat
KoudaK Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: KoudaK Jo tak srazík se poved.. :-) Tak jak to řekl Pažout ve filmu Román pro ženy:ten se mi poved! Tak čááuu za metr.. P.S. Ti co nejvíc křičíjou se nakounec ani neukážou... Vsiml sis zlato, jak to vypadalo ten den na D1??? Ne.. Citovat
KIRRA Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: KoudaK Jo tak srazík se poved.. :-) Tak jak to řekl Pažout ve filmu Román pro ženy:ten se mi poved! Tak čááuu za metr.. P.S. Ti co nejvíc křičíjou se nakounec ani neukážou... Vsiml sis zlato, jak to vypadalo ten den na D1??? Ne.. No tak to je pak jasny, musis taky obcas sledovat co se kde deje... [upravil dne 21/10/09 KIRRA] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.