KoudaK Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Tak a je tu zas čas se sejít na brněnské přehradě na našem malinkatém srazíku.. POZOR změnili jsme lokál kvůli x nedostatkům ve stávající restauraci u Mr.Beana!! (Červená šipka) Ta nová restaurace kde se dá najíst a popít je o 400 metrů dále a jmenuje se Restaurace U Lva a máme tam dne 15.10.09 rezervačku na 19tou hodinu.. Je to tam jak ukazuje ČERNÁ šipka. Tak se mějte a za týden zdar! :-) Citovat
budvar Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Beru na vědomí... Pro kolegy se satelitním orientováním 49°14\'6.919\"N, 16°31\'8.776\"E Citovat
Aluška Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Zrovna u Lva nevím, zda si polepšíte , co jsem tam byla naposledy, tak mají ceny, jak někde v restaurace lepší cenové kategorie a že by vařili nějak převratně a velké porce...., no ale zase proti Přístavu to asi vyjde nastejno A s parkováním je to tam celkem na houby . [upravil dne 7/10/09 Aluška] Citovat
janča205 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Tak já tam na tu sedmou budu. Snad se nás tam sejde víc než minule:mrk Zatím pa Citovat
KoudaK Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Důvod změny je ten,že jsme posledně na jídlo čekali hrozně dlouho a to hospa byla poloprázdná.. Citovat
Aluška Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Tak uvidíte, jak budete spokojeni tam , třebas je taky na čase změnit místo, jak to udělali Pražáci, pár dobrých míst by se našlo v pohodě. Škoda, že nemůžu taky na srázek, ale prostě čt. jsou zabité a v pátek chápu, že by se to nikomu nehodilo. Citovat
mmouka Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Ahoj lidi konečně by mi to mělo vyjít. Budu se moc těšit. Citovat
ChodeC Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Budu tam. Jen skoda te 19te hodiny. Je to dost pozde a nemuzu tam jet rovnou z prace :-D. Minule jsem u Beana nebyl, ale predminule se mi nezdalo cekani na jidlo nijak zavratne... Citovat
KIRRA Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Kouďáku proč změna i času - na 19:00h??? To je docela pozdě, jsem počítala na 18 hodinu, i když pojedu ten den z Prahy... Jsem Vás dlouho neviděla, tak bych se aspoň na skok stavila...hlavně aby byla D1 na pohodu... Citovat
KoudaK Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: KIRRA Kouďáku proč změna i času - na 19:00h??? To je docela pozdě, jsem počítala na 18 hodinu, i když pojedu ten den z Prahy... Jsem Vás dlouho neviděla, tak bych se aspoň na skok stavila...hlavně aby byla D1 na pohodu... No to,že ty přijdeš na sraz je reálný asi jako výhry jackpotu když si zapomenu koupit ticket....:myslim Citovat
KIRRA Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: KIRRA Kouďáku proč změna i času - na 19:00h??? To je docela pozdě, jsem počítala na 18 hodinu, i když pojedu ten den z Prahy... Jsem Vás dlouho neviděla, tak bych se aspoň na skok stavila...hlavně aby byla D1 na pohodu... No to,že ty přijdeš na sraz je reálný asi jako výhry jackpotu když si zapomenu koupit ticket....:myslim Hele Koudaku neprud, jestli je to nejaky problem, tak pojedu z Praglu rovnou domu...potazmo si naplanuju dalsi meeting rovnou na patek... Nevim proc hledas neco kde neni... Jinak peknej den Citovat
KoudaK Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: KIRRA Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: KIRRA Kouďáku proč změna i času - na 19:00h??? To je docela pozdě, jsem počítala na 18 hodinu, i když pojedu ten den z Prahy... Jsem Vás dlouho neviděla, tak bych se aspoň na skok stavila...hlavně aby byla D1 na pohodu... No to,že ty přijdeš na sraz je reálný asi jako výhry jackpotu když si zapomenu koupit ticket....:myslim Hele Koudaku neprud, jestli je to nejaky problem, tak pojedu z Praglu rovnou domu...potazmo si naplanuju dalsi meeting rovnou na patek... Nevim proc hledas neco kde neni... Jinak peknej den klíííííd sranda,ne? Citovat
.mycTD Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 kirra a koudak by mohli dojet uz na sestou a dat si do repy Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Taky cucim na tak pozdni cas, ale snad uz se tentokrat ukazu, kor kdyz ma prijet i Radka, takovou slavu si nemuzem nechat ujit - si delam srandu, jen jsem te dlouho nevidel. Budu se na vas na vsecky tesit. Zatim caaauuuuuuuuu Citovat
janča205 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Tak snad se sejdem ve větším počtu než minule. Tak zítra pa,pa:mrk Citovat
ChodeC Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Na Kouďáka nesahejte, alespoň dokud nedojedu i já, neco mi tam přiveze a rád bych, aby byl schopný mi to předat (pak je váš ) Citovat
ChodeC Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Dorazil jsem trochu driv, tak tu hlidam fleka a dohlizim na pripravu naseho koutku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.