Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a je tu zas čas se sejít na brněnské přehradě na našem malinkatém srazíku..

POZOR změnili jsme lokál kvůli x nedostatkům ve stávající restauraci u Mr.Beana!! (Červená šipka)

Ta nová restaurace kde se dá najíst a popít je o 400 metrů dále a jmenuje se Restaurace U Lva a máme tam dne 15.10.09 rezervačku na 19tou hodinu.. Je to tam jak ukazuje ČERNÁ šipka.

Tak se mějte a za týden zdar! :-)

post-0-14109610167322_thumb.jpg

Odesláno

Zrovna u Lva nevím, zda si polepšíte :myslim, co jsem tam byla naposledy, tak mají ceny, jak někde v restaurace lepší cenové kategorie a že by vařili nějak převratně a velké porce...., no ale zase proti Přístavu to asi vyjde nastejno :(

A s parkováním je to tam celkem na houby :( .

[upravil dne 7/10/09 Aluška]

Odesláno

Důvod změny je ten,že jsme posledně na jídlo čekali hrozně dlouho a to hospa byla poloprázdná..:nevim

Odesláno

Tak uvidíte, jak budete spokojeni tam ;), třebas je taky na čase změnit místo, jak to udělali Pražáci, pár dobrých míst by se našlo v pohodě. Škoda, že nemůžu taky na srázek, ale prostě čt. jsou zabité a v pátek chápu, že by se to nikomu nehodilo.

Odesláno

Budu tam. Jen skoda te 19te hodiny. Je to dost pozde a nemuzu tam jet rovnou z prace :-D.

Minule jsem u Beana nebyl, ale predminule se mi nezdalo cekani na jidlo nijak zavratne...

Odesláno

Kouďáku proč změna i času - na 19:00h???

To je docela pozdě, jsem počítala na 18 hodinu, i když pojedu ten den z Prahy...

Jsem Vás dlouho neviděla, tak bych se aspoň na skok stavila...hlavně aby byla D1 na pohodu...

:papa

Odesláno
Původně zaslal: KIRRA

To je docela pozdě, jsem počítala na 18 hodinu, i když pojedu ten den z Prahy...

Jsem Vás dlouho neviděla, tak bych se aspoň na skok stavila...hlavně aby byla D1 na pohodu...

No to,že ty přijdeš na sraz je reálný asi jako výhry jackpotu když si zapomenu koupit ticket....:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

No to,že ty přijdeš na sraz je reálný asi jako výhry jackpotu když si zapomenu koupit ticket....:D:myslim

Hele Koudaku neprud, jestli je to nejaky problem, tak pojedu z Praglu rovnou domu...potazmo si naplanuju dalsi meeting rovnou na patek...

Nevim proc hledas neco kde neni...:myslim

Jinak peknej den

Odesláno

Původně zaslal: KoudaK

Hele Koudaku neprud, jestli je to nejaky problem, tak pojedu z Praglu rovnou domu...potazmo si naplanuju dalsi meeting rovnou na patek...

Nevim proc hledas neco kde neni...:myslim

Jinak peknej den

klíííííd sranda,ne?:D

Odesláno

Taky cucim na tak pozdni cas, ale snad uz se tentokrat ukazu, kor kdyz ma prijet i Radka, takovou slavu si nemuzem nechat ujit - si delam srandu, jen jsem te dlouho nevidel. Budu se na vas na vsecky tesit. Zatim caaauuuuuuuuu

Odesláno

Na Kouďáka nesahejte, alespoň dokud nedojedu i já, neco mi tam přiveze a rád bych, aby byl schopný mi to předat :D (pak je váš :D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...