GRiMx Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Se nemůžete někdy stavit ??!!!!! :D:D:D:D Já bydlím naproti Plynárenskýmu učilišti u Intersparu. Od univerzity 3 minuty cesty pěšky :D:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Když neřekneš, nejsme čuchací psi:D:D:D Citovat
zabit Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: GRiMx Se nemůžete někdy stavit ??!!!!! :D:D:D:D Já bydlím naproti Plynárenskýmu učilišti u Intersparu. Od univerzity 3 minuty cesty pěšky :D:D:D budem k tobe chodit na obedy Citovat
zabit Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen To je myslím...kolej C? Dobrá poznávačka...jsem myslela, že řekneš, co třeba budeš mít na sobě nebo něco tak a ty podle aut...no teda:D:D:D ja si myslim ze to je kolej D a jak to tak vidim tak ja na sobe budu mit cervenou bundu(kdyz nebude jiny pocasi nez do ted) a ONI bude predpokladam kourit(nedari se mi ho to odnaucit ) Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: GRiMx Se nemůžete někdy stavit ??!!!!! :D:D:D:D Já bydlím naproti Plynárenskýmu učilišti u Intersparu. Od univerzity 3 minuty cesty pěšky :D:D:D budem k tobe chodit na obedy ty jo, to není blbej nápad, já furt smýšlím, kam půjdu, a když říkáš, jak je to kousek. ve čtvrtek razím až do školy, tak co bude k obědu?:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: MatrixArwen To je myslím...kolej C? Dobrá poznávačka...jsem myslela, že řekneš, co třeba budeš mít na sobě nebo něco tak a ty podle aut...no teda:D:D:D ja si myslim ze to je kolej D a jak to tak vidim tak ja na sobe budu mit cervenou bundu(kdyz nebude jiny pocasi nez do ted) a ONI bude predpokladam kourit(nedari se mi ho to odnaucit ) Tak červená bunda je k nepřehlédnutí...já budu taky kouřit:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: orbin.1988 Nemáte fotky ze srazů? jaký srazy máš na mysli? Citovat
orbin.1988 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: orbin.1988 Nemáte fotky ze srazů? jaký srazy máš na mysli? Když se konají srazy, tak jestli jsou nějaký fotky aut apod. Citovat
zabit Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: orbin.1988 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: orbin.1988 Nemáte fotky ze srazů? jaký srazy máš na mysli? Když se konají srazy, tak jestli jsou nějaký fotky aut apod. jj tak to bejva, jen to ma malej hacek... Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm Citovat
orbin.1988 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: zabit jj tak to bejva, jen to ma malej hacek... Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm Nemůže být něco u KLadna? Odmazáno milión zbytečných citací. Dodržuj Pravidla fóra, bod 6! Díky, Miras [upravil dne 15/11/09 MirasCC] Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: zabit jj tak to bejva, jen to ma malej hacek... Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm a na mě jste zapomnělo...já s váma:-) Odmazáno milión zbytečných citací. Dodržuj Pravidla fóra, bod 6! Díky, Miras [upravil dne 15/11/09 MirasCC] Citovat
zabit Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: orbin.1988 Nemůže být něco u KLadna? to vis ze muze, seber odvahu a neco tam zaloz, treba by ses divil kolik lidi prijede ja se docela divim my budem asi 3 :-D Odmazáno milión zbytečných citací. Dodržuj Pravidla fóra, bod 6! Díky, Miras [upravil dne 15/11/09 MirasCC] Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Možná 4, ne?GRiMx se nepřidá?:aut Citovat
oni Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Tak jsem tak trochu nachcipanej, tak vam to nebude vadit.... Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Se budu od tebe držet dál:D Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Ach jo , no zatim to vypada, ze tam budem asi jenom tri, chjo. Citovat
oni Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 V pohode, byli sme sice 4, ale dobry, mame dve fotky, matrixarwen je sem musi dat... Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Tak jsme se sešli jen v čtyřčlenném seskupení:-(-oni, zabit, GRiMx a já:-) Ale myslím, že to stálo za to...já jsem osobně ráda, že jsem se zúčastnila, do budoucna by nás mohlo být víc.-) Oni: Ten kokot, co jel přede mnou to bylo na poser...do kopce normálně brzdil, fakt inteligence, taky jsem ho pak vytroubila, jak jsem ho předjížděla...sral se jak...(něco) a furt brzdil, jsem se bála, že to zadupne... jináč pěkně dopadlo to auto před HK, co to bylo? jsem to v těch 80 nestihla moc zkouknout:D a teď pár fotek, respektivě dvě.... PS: já vím, že to druhý zprava tam nezapadá, ale psst:mad::D:D [upravil dne 18/11/09 MatrixArwen] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.