MatrixArwen Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: dobrmik Arwen:kde děláš v mekáči??v HK?? JJ, v HK, v Tescu. Citovat
oni Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Jenze ja nejsem z pardubek a pres svatky preci budu doma! Citovat
MatrixArwen Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Pořád něco, to abych radši udělala ten nedělní oběd, už jich pár říkalo, že přijde:D:D:D Citovat
zabit Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm Citovat
GRiMx Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: zabit Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm semnou spíš nepočítejte.. 17. se vracím z dovolené, takže bych měl kouknou na práci.. ještě uvidím:papa Citovat
MatrixArwen Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: zabit Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm To si piš:-) Od úterý mám volno, na svátek do práce nejdu, ve středu sice do školy, ale v 16.30 končím. Takže určitě dorazím, maximálně by se mi muselo něco stát... Akorát ještě stále nevím, kde je ta Hypernova.:aut:aut Citovat
zabit Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: zabit Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm To si piš:-) Od úterý mám volno, na svátek do práce nejdu, ve středu sice do školy, ale v 16.30 končím. Takže určitě dorazím, maximálně by se mi muselo něco stát... Akorát ještě stále nevím, kde je ta Hypernova.:aut:aut tak to koncis stejne jako my, tak dame spicha nekde u univerzity a pojedem spolecne Citovat
MatrixArwen Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: zabit Takze to udelame 18.11.2009 od 17:00 v hypernove na parkingu pod zemi. Doufam ze se nas sejde vic nez jen ja s ONIm To si piš:-) Od úterý mám volno, na svátek do práce nejdu, ve středu sice do školy, ale v 16.30 končím. Takže určitě dorazím, maximálně by se mi muselo něco stát... Akorát ještě stále nevím, kde je ta Hypernova.:aut:aut tak to koncis stejne jako my, tak dame spicha nekde u univerzity a pojedem spolecne to by bylo fajn, jen, abych Vás poznala:D:D Citovat
oni Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 si pak dame presnej spich treba v zadu na parkovisti ,,v jámě\" Citovat
GRiMx Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 kam chodíte na školu v Pardubicích ?? Ještě řekněte že na univerzitu na Cihelně. Naproti Lidlu? Citovat
oni Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 no na pardubickou univerzitu, ulice studentska. nevim jestli to je na cihelene! Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: GRiMx kam chodíte na školu v Pardubicích ?? Ještě řekněte že na univerzitu na Cihelně. Naproti Lidlu? Bohužel:D...jj na Cihelně...tady máme kousek koupaliště.-) Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: oni si pak dame presnej spich treba v zadu na parkovisti ,,v jámě\" V jaký jámě? v Jámě lvové?:D Mně hlavně odpadly předměty ve středu, takže sem pojedu jen kvůli srazu:-) Citovat
zabit Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: oni si pak dame presnej spich treba v zadu na parkovisti ,,v jámě\" V jaký jámě? v Jámě lvové?:D Mně hlavně odpadly předměty ve středu, takže sem pojedu jen kvůli srazu:-) kde parkujes normalne auto ? Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 kde parkujes normalne auto ? Dřív jsem parkovala u FF, jakoby u toho lesíka, jak je tam věčně bláto, a vzhledem k tomu, že mě nebaví jezdit zapraseným autem, nebo každý den s ním jezdit do myčky, tak parkuju buď u auly nebo na tom parkovišti u menzy.-) [upravil dne 12/11/09 MatrixArwen] Citovat
oni Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Tak tam jak je porad to blato, tam je v jame, je to bejvaly hriste nebo neco takovyho! tak muzem si dat spicha treba malynko po pul paty na tom parkovisti u auly, pred panelakem koleji. hm? Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: oni Tak tam jak je porad to blato, tam je v jame, je to bejvaly hriste nebo neco takovyho! tak muzem si dat spicha treba malynko po pul paty na tom parkovisti u auly, pred panelakem koleji. hm? teď asi úplně nevím, kde myslíš a jak vás poznám?:D:D Citovat
oni Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 No vedle auly jsou prece koleje, tak pred prvnim panelakem je parkoviste, tak tam! Tak poznas nas podle aut, kdyz budou dve 306 cervena a stribrna! :super Citovat
MatrixArwen Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 To je myslím...kolej C? Dobrá poznávačka...jsem myslela, že řekneš, co třeba budeš mít na sobě nebo něco tak a ty podle aut...no teda:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.