MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: zabit Původně zaslal: oni hmmm, to sem celej nadsenej!:D na treni ?? No počkej a kdo se bude třít se mnou?:D Jestli se nikdo nenajde, tak se holt budu muset obětovat. :D Alespoň někdo:D:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: oni Teda chvilku tady nejsem a zabit tady domlouva nejaky treni....:D, vzdyt muzem jet spolu uz od skoly ne v pondeli?? No protože jste se chtěli třít spolu a mě z toho nějak vynechali:D:myslim nejlepší by bylo, kdyby jsme si dali někde spicha a odtam já jela za Váma, protože já jezdím jen HK-Pardubická univerzita, ještě ani do města na MP jsem kvůli té pokutě nedošla:D A jezdím zadem, ne přes 4proud, po ránu je to tam katastrofa napojit se. Citovat
MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Vzhledem k tomu, že v práci se beze mě neobejdou, tak tam v pondělí od 15 musím, no jo no, tak asi až ten poslední termín, nebo jedině čtvrtek, jenže to zas někteří asi nebudou moc, no nic:grr Citovat
oni Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 a co streda? jak jsem psal, my se zabitem muzem kazdy pondeli,takze nam je to vcelku jedno. Citovat
MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: oni a co streda? jak jsem psal, my se zabitem muzem kazdy pondeli,takze nam je to vcelku jedno. To jdu od 17.30 taky makat:-( ach jo:nevim Citovat
zabit Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 nejdriv se chce trit a pak to mam takovej pocit ze ji ani neuvidime Citovat
MatrixArwen Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Původně zaslal: zabit nejdriv se chce trit a pak to mam takovej pocit ze ji ani neuvidime Ale určitě, poslední termín je 2.11. ne?.-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Tak jak to vypadá? Platí pondělí 26. v Hypernově? Citovat
GRiMx Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 já v tom mám bordel už... až budete vědět jasný termín tak ho dojte do nadpisu tématu... Citovat
oni Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 tak nakonec budu jedinej,komu se to nebude hodit, omlouvam se,ale nasi jedou do lezni,takze budu muset hned po skole frcet domu! Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Zítra jedu do práce autem. Po třetí hodině odpoledne (max 15:10) budu v garážích pod Hypernovou (když se tam sjede hlavním vjezdem tak úplně v levém rohu). Kdo by se chtěl srazit ať napíše. Když nikdo nebude chtít, nakoupím a mizím domů... Citovat
MatrixArwen Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Koukám, že to budu muset vzít do svých rukou, aby se to pohlo.-) Citovat
zabit Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 taky jsem koukal, udelalo se nam venku destivo a nalada na sraz opadla Citovat
MirasCC Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Tak jak, kluci a děvčata? Bude sraz? Už vám tady to téma straší měsíc a nedomluvili jste zatím vůbec nic, chtělo by to s tím nějak pohnout... Citovat
GRiMx Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: MirasCC Tak jak, kluci a děvčata? Bude sraz? Už vám tady to téma straší měsíc a nedomluvili jste zatím vůbec nic, chtělo by to s tím nějak pohnout... Přesně tak Prostě pořadatelé srazu určí den a čas a kdo může ať dorazí a kdo nemůže, tak snad příště! jinak nebude vůbec nic Citovat
MatrixArwen Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Naprosto s Váma souhlasím. Kluci, co takhle ve čtvrtek 19.11.? Mně se spíš hodí čtvrtky. Ale určete a buď dorazím nebo ne no:roll Citovat
oni Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 ono se zabitoj podelalo auto, tak jsem na nej cekal, uz je pojizdnej. Ja teda muzu pondeli nebo streda a myslim si ze zabit je na tom stejne! Citovat
GRiMx Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Podle mě by to bylo nejlepší úterý 17.11. je svátek, takže budeme mít všichni volno!!! Co vy na to ? Citovat
MatrixArwen Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: GRiMx Podle mě by to bylo nejlepší úterý 17.11. je svátek, takže budeme mít všichni volno!!! Co vy na to ? Já ještě nevím, jestli budu mít volno. To víte pro všechny nenažrance, co si neuvaří doma, mekáč čeká...hamburgery jedou svátky nesvátky :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.