BoneDaddy Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: GRiMx někde v teple venku už je kosa:D Pod hypernovou? Sice tam nebude extra teplo ale aspoň nebude foukat vítr. Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Tak já zůstávám u Matrixe, že mám ten svátek:super Tak doufám, že to bude stát za to, když teda oželím Vás, když to bude ten další týden, tak určitě dorazím. A kde je vůbec v PCE hypernova? se zahřejete, a třením vzniká teplo:-) [upravil dne 18/10/09 MatrixArwen] Citovat
oni Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 Tak pokud to nejak nebude vadit, tak bych to zitra nechal byt, taky se mi to popravde moc nehodi. coz? kdyz tak piste behem dne.. se zabitem se podle toho zaridime. Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Necháme to na příští týden. To bude nejlepší. Venku je teď moc velká zima. Citovat
Petrásek Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 No super, příští týden jsem prozatím také volný. Tak doufám, že to už konečně klapne. Citovat
oni Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 tak parada, urco, to snad bude pojizdnej i zabit. Citovat
MatrixArwen Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Taky se přidávám, jestli jste mě ještě neodškrtli ze seznamu, akorát teda kdo mi napíše, kde je ta Hypernova? Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Víš kde je v Pardubicích vlakové nebo autobusové nádraží? Z obou nádraží to je 400m. Tady to je. Ale ta Hypernova byl jen můj návrh. Uvidíme co řeknou ostatní. Citovat
oni Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 Neni to spatnej napad, proc ne! venku je stejne hnusne,takze venku asi stat nebudem. Citovat
Petrásek Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Já jsem také pro tu \"Hypernovu\", která se teď jmenuje Albert. Takže pro nemístní to není Hypernova, ale Albert . Podle mapy, jak píše BoneDaddy tak je to přesně tam . Citovat
zabit Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 tak pan servisman ma tento tyden plno takze pristi tyden jsem bez auti, bude na operaci toho cerpadla a tlumicu, ale to nevadi na mym stene neni co ke koukani, svezu se s ONIm Citovat
zabit Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: oni hmmm, to sem celej nadsenej!:D na treni ?? Citovat
MatrixArwen Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Víš kde je v Pardubicích vlakové nebo autobusové nádraží? Z obou nádraží to je 400m. Tady to je. Ale ta Hypernova byl jen můj návrh. Uvidíme co řeknou ostatní. Vím, kde josu ty nádraží, ale nevím, jak se k němu jede. Citovat
MatrixArwen Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: oni hmmm, to sem celej nadsenej!:D na treni ?? No počkej a kdo se bude třít se mnou?:D Citovat
zabit Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: zabit Původně zaslal: oni hmmm, to sem celej nadsenej!:D na treni ?? No počkej a kdo se bude třít se mnou?:D musis na to jit vedecky stejny poly se nepritahujou takze mezi ne musis vlozit pol opacny :D:D Citovat
peugeot09 Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: zabit Původně zaslal: oni hmmm, to sem celej nadsenej!:D na treni ?? No počkej a kdo se bude třít se mnou?:D Jestli se nikdo nenajde, tak se holt budu muset obětovat. :D Citovat
Petrásek Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: BoneDaddy Víš kde je v Pardubicích vlakové nebo autobusové nádraží? Z obou nádraží to je 400m. Tady to je. Ale ta Hypernova byl jen můj návrh. Uvidíme co řeknou ostatní. Vím, kde josu ty nádraží, ale nevím, jak se k němu jede. Já bych to zkusil po sinlnici rounou od HK. To bude asi nejjednodužší Prostě po příjezdu do Pce se ti ta silnice rozšíří na 4pruh a až se zase srazí u \"sloního ucha\" na 2pruh tak pojedeš na centrum a Albert máš hned po levé ruce, tam už sjezd do podzemí najdeš . Citovat
zabit Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwen Původně zaslal: BoneDaddy Víš kde je v Pardubicích vlakové nebo autobusové nádraží? Z obou nádraží to je 400m. Tady to je. Ale ta Hypernova byl jen můj návrh. Uvidíme co řeknou ostatní. Vím, kde josu ty nádraží, ale nevím, jak se k němu jede. a nebo se muzem dohodnout kam vis dojet a my si pro tebe s ONIm dojedem Citovat
oni Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 Teda chvilku tady nejsem a zabit tady domlouva nejaky treni....:D, vzdyt muzem jet spolu uz od skoly ne v pondeli?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.