Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny. Mám problém koupil jsem 406 2,1td u který furt lítá otáčkoměr úplně nesmyslně a tu a tam začne ukazovat ale třeba mi na volnoběh ukazuje 3000 ot.min nikdy 2000ot.min. a nikdy maká jak má ale tak nanejvejs minutu a pak začne zase lítat sem tam mlátí sebou o dorazy že se divim že se ručička ještě neutrhla nevěřim tomu že by to bylo budíkem jelikož když zastavim dam auto doklidu tak přestane lítat ale ukazuje špatné otáčky. Prosím o radu nechci aby se mu něco mojí rukou stalo v noci je to totiž úplně na hlavu :myslim

Odesláno

hmm, studený spoj v budíku, je to ho tu mraky o tom jak opravit

třeba tady Je to sice o palivoměru, ale princip je stejný

v horším případě máš špatné hallovo čidlo na převodovce

to stojí asi 1200 kč :super

Odesláno

budíky jsem měl rozebraný ale nikde jsem tam žádnej studenák nenášel zase na druhou stránku bych mohl zkusit doject na vrakoviště a tam přehodit koplet celé budíky a budu vědět hned jestli je to den super snímač s ještě suprovějšim přístupem nebo budíky. Já jen jestli tu nebude nikdo kdo ten problém měl taky jelikož ten co mi to prodával tak říkal že měl xantii s tímhle motorem a dělalo mu to samí a prej ty nafty to dělají hodně je to můj 4 peugeot 3 naftovej a u žádný nafty mi ten otáčkoměr nešel a tady u toho peugeota ho rozchodim hlava nehlava toho si chci nechat je to zatim nej auto co jsem kdy měl i když jsem ujetej na tu nejtvrdší konkurenci a to je VW ale taky ujíždim na peugeotech jsem asi jedinej kdo ujíždí na tadytěch značkách najednou

Odesláno

hele, mě třeba blbnul otáčkoměr, tak jsem si vyrobil svůj

návod zde ale to blblo protože původní otáčkoměr neměl dostatečná data od čerpadla Lucas, které bylo nahrazeno mechanickým Bosch, to nebude tvůj případ

jinak ty studené spoje nejsou někdy pouhým okem vidět ale třeba pod lupou jo, musíš opravdu vyjmout destičku plošného spoje ven z budíků, je oboustraná.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...