Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas pani machri,

Zhruba pred mesicem jsem vymenil na predni naprave u sveho milacka spodni zavesny cepy, stabilizatory a nechal udelat zbihavost. Udelal jsem si pohodovou projizdku k Balatonu a zpet a vse fungovalo k me spokojenosti. Bohuzel pred dvema dny se neco zacalo dit a nevim cim to je. Kdyz vedu na kanal, vyjety koleje nebo proste nejakou nerovnost na silnici, musim se prat s volantem a vzdy mi ho to ukradne do leva. Neco podobneho jsem zazil u sve 309 kdyz jsem jeste mel horkej ridicak a bylo to kulakama,ale ted jsou vymeneny a proto tapu co to muze byt.

Kdyby nekdo vedel co by to mohlo byt, budu vedecen za radu abych nemusel jezdit do servisu a mohl si to vymenit pekne sam :)

Diky panove

Odesláno

Díval si se pod auto, zda-li tam není něco uvolněné či povolené? Jinak při jízdě po nerovnostech to nebouchá?? Kola jsou správně nafouknutá, nepoškozená. Jinak pokud i já vjedu do kolejí, tak taky mám ,,problém\" .

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Díval si se pod auto, zda-li tam není něco uvolněné či povolené? Jinak při jízdě po nerovnostech to nebouchá?? Kola jsou správně nafouknutá, nepoškozená. Jinak pokud i já vjedu do kolejí, tak taky mám ,,problém\" .

pod autem jsem uz lezel, nic tam neni videt, ze by bylo spatne a kdyz to zvednu na hever a zkusim tah vsemi smery, taky se nic nedej. Jinak kola jsou malinko krive a jemne to vrni do volantu, ale to delalo davno pred tim a nemyslim si, ze by to melo s tim nejakou spojitost. Gumy jsou nahusteny dle doporuceni vyrobce.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

co to tobe presne dela?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...