Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Predstavujem Vám teda svoju zatiaľ viacmenej sériovú 207čku, alč čoskoro sa to hádam zmení :)

Výbava

Peugeot 207 Sport Globe

Motor

1.4 16V 70kW 95k

Úpravy

Zatiaľ toho moc nie je :)

- koberce s výšivkou 207

- prahové chromové lišty

- hlinikové kryty pedálov

- výmena org. autorádia RD4 s USB prípojkou za 2din Pioneer

- lakovanie brzdičov na červeno

Plány pre blízku budúcnosť

- cúvacia kamera

- výmena vzduchového filtra

- komplet bodykit vrátane krídla

- \"17\" disky

- prestriekanie všetkých čiernych plastov na čeveno, bočné lišty, zadná lišta na narazníku atď.

- komplet výmena org. audia za nové

- výmena predných aj zadných svetiel, za led diodové, zadné už sú objednané :)

[upravil dne 3/10/09 mravec2]

post-0-14109610084103_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem zvědav, zatím pěkné, škoda té napodobené verze premium, černá mřížka prozradí že je ten motor o něčem jiném.. ale jinak pěkné a zatím jdeš dobrým směrem, budu se těšit na další úpravy a prozatím :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

tak jsem zvědav, zatím pěkné, škoda té napodobené verze premium, černá mřížka prozradí že je ten motor o něčem jiném.. ale jinak pěkné a zatím jdeš dobrým směrem, budu se těšit na další úpravy a prozatím :potlesk

No veď to, pekný marketingový ťah to bol zo strany peugeotu, že sa im vôbec chcelo riešiť novú mriežku :) Pozerám, že ty si to už s tými úpravami riadne rozbehol, kráása len tak ďalej :potlesk hľavne tie elektróny sú riadne husté, tiež som nad niečím takým rozmyšľal... koľko ťa vyšli?

Odesláno
Původně zaslal: antal

Vytaj medzi nami:) .Ten body kit by som nechal zatial tak ako je lebo som na 207 nič normálne nevidel,ale je to na tebe;)

Dik,konečne som sa začlenil do rodiny :) s tým bodykitom som aj ja zatiaľ nemal moc šťastie, rozmýšľal som poprípade ako náhradné riešenie len prahy plus vzadu a vpredu nejaké \"nadstavce\" čisto len na rozšírenie.... ani to by nemuselo byť zlé, veď základný dizajn je krásny :)

Odesláno

Vycházely na 25 tis + gumy ale podařilo se mi je sehnat za míň jak 20.. momentálně se však již sehnat v této rozteči nedají bohužel.. hodilo by se mi totiž jedno kolo navíc..

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...