mravec2 Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Predstavujem Vám teda svoju zatiaľ viacmenej sériovú 207čku, alč čoskoro sa to hádam zmení Výbava Peugeot 207 Sport Globe Motor 1.4 16V 70kW 95k Úpravy Zatiaľ toho moc nie je - koberce s výšivkou 207 - prahové chromové lišty - hlinikové kryty pedálov - výmena org. autorádia RD4 s USB prípojkou za 2din Pioneer - lakovanie brzdičov na červeno Plány pre blízku budúcnosť - cúvacia kamera - výmena vzduchového filtra - komplet bodykit vrátane krídla - \"17\" disky - prestriekanie všetkých čiernych plastov na čeveno, bočné lišty, zadná lišta na narazníku atď. - komplet výmena org. audia za nové - výmena predných aj zadných svetiel, za led diodové, zadné už sú objednané [upravil dne 3/10/09 mravec2] Citovat
Sobol Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 tak jsem zvědav, zatím pěkné, škoda té napodobené verze premium, černá mřížka prozradí že je ten motor o něčem jiném.. ale jinak pěkné a zatím jdeš dobrým směrem, budu se těšit na další úpravy a prozatím Citovat
antal Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Vytaj medzi nami:) .Ten body kit by som nechal zatial tak ako je lebo som na 207 nič normálne nevidel,ale je to na tebe;) Citovat
mravec2 Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 Původně zaslal: Sobol tak jsem zvědav, zatím pěkné, škoda té napodobené verze premium, černá mřížka prozradí že je ten motor o něčem jiném.. ale jinak pěkné a zatím jdeš dobrým směrem, budu se těšit na další úpravy a prozatím No veď to, pekný marketingový ťah to bol zo strany peugeotu, že sa im vôbec chcelo riešiť novú mriežku Pozerám, že ty si to už s tými úpravami riadne rozbehol, kráása len tak ďalej hľavne tie elektróny sú riadne husté, tiež som nad niečím takým rozmyšľal... koľko ťa vyšli? Citovat
mravec2 Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 Původně zaslal: antal Vytaj medzi nami:) .Ten body kit by som nechal zatial tak ako je lebo som na 207 nič normálne nevidel,ale je to na tebe;) Dik,konečne som sa začlenil do rodiny s tým bodykitom som aj ja zatiaľ nemal moc šťastie, rozmýšľal som poprípade ako náhradné riešenie len prahy plus vzadu a vpredu nejaké \"nadstavce\" čisto len na rozšírenie.... ani to by nemuselo byť zlé, veď základný dizajn je krásny Citovat
Sobol Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Vycházely na 25 tis + gumy ale podařilo se mi je sehnat za míň jak 20.. momentálně se však již sehnat v této rozteči nedají bohužel.. hodilo by se mi totiž jedno kolo navíc.. Citovat
Holland Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Zdravím,jaké tam máš namontované pedály-značka/cena/foto?Momentálně mám něco slíbeno ale stále srovnávám co je lepší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.