Grlik Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Kola vypadají velmi pěkně ale jak jsi je dostal přes Brembo brzdy? Jo jinak automatické rozvícení světel jsem taky rozchodil aniž bych něco montoval, stačílo jen pordržet chvilku čudlik (stary model tam má klakson) a hned po nastartování se mi automaticky rozvítí světla. Jinak kdysi mi to fungovalo jenom v šeru a tmy. Citovat
Grlik Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tak to je na pytel, taky uvažuju o 17kách ale do předu určitě bez podložek ale díky Brembám je to celkem ořišek Citovat
čakom Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: chechet Atlantisy kazdopadne super, uz je nesundavej!! tak to teda ne! :D Citovat
BrankoKK Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 to čakom: s tym 60/40 podvozkom, netahas tam prednu cast po zemi? ja to mam znizene 40/40 ale chcel by som predok pustit este viac k zemi... Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 BrankoKK :Cakom ma jeste prodluzovanej naraznik, takze to ma fakt skoro az na zem. Nechapu jak s tim muze jezdit. Ale on ti urcite rekne, ze je to vpohode. Citovat
čakom Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tak tak naraznik je prodlouženej o 3 cm. žádny větší problemy s tim nemam jen když dojedu pozde do prace tak trochu s parkovanim a pak doma se zajiždenim do garaže. jinak na silnicich bez problemu Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 Tak jsem si vcera udelal vylet na \"nemeckou dalnici kde neni omezena rychlost\" a zkusil jsem co z te postarsi lvice vytahnu... Jelo se nam moc pekne, porad jsem citil pekny zatah a ochotu stale zrychlovat. Bohuzel kdyz jsme se dostali na tachometrovych 245km/h tak nam do levyho pruhu vjela felicie, ktera mela hrozne pilno, tudiz jsme museli dobrzdovat asi na 120. Pak uz nebyla vhodna prilezitost, tudiz pro tentokrat maximum nepadlo. Citovat
Rejty Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Tak jsem si vcera udelal vylet na \"nemeckou dalnici kde neni omezena rychlost\" a zkusil jsem co z te postarsi lvice vytahnu... Jelo se nam moc pekne, porad jsem citil pekny zatah a ochotu stale zrychlovat. Bohuzel kdyz jsme se dostali na tachometrovych 245km/h tak nam do levyho pruhu vjela felicie, ktera mela hrozne pilno, tudiz jsme museli dobrzdovat asi na 120. Pak uz nebyla vhodna prilezitost, tudiz pro tentokrat maximum nepadlo. kadyma si jel v nemecku? Citovat
BrankoKK Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Y2K Jasneee Potvrdzujem... no, automat zo seba tolko asi nevyzmyka... Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 BrankoKK : myslim ze @re nebo kdo psal, ze dal 256km/h Rejty: v \"Nemecku\" Citovat
chechet Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: BrankoKK no, automat zo seba tolko asi nevyzmyka... asi ne. ja mel tachometrovych 240 a uz se mu moc nechtelo. Citovat
BrankoKK Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ BrankoKK : myslim ze @re nebo kdo psal, ze dal 256km/h @re ma automat, to som ani nevedel:mrk ja som myslel, ze iba ja a chechet sme automatikari... Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. červen 2010 Autor Odesláno 15. červen 2010 BrankoKK: to bylo k tomuhle \"245? to tolko aj vytiahne?\" a ne k automatu Citovat
BrankoKK Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 ach tak... no, takze predsa len iba ja a chcechet sme automatikari:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. červen 2010 Autor Odesláno 16. červen 2010 Nakoupil jsem par soucastek, ktrere ted cekaji na namontovani. cladic, ulozeni tlumicu, atd. Citovat
BrankoKK Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: Grlik Kola vypadají velmi pěkně ale jak jsi je dostal přes Brembo brzdy? Jo jinak automatické rozvícení světel jsem taky rozchodil aniž bych něco montoval, stačílo jen pordržet chvilku čudlik (stary model tam má klakson) a hned po nastartování se mi automaticky rozvítí světla. Jinak kdysi mi to fungovalo jenom v šeru a tmy. no, prestudoval som cele vlakno, ale toto nejak nechapem... ako ze si \"rozchodil\" automaticke rozsvietenie svetiel??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.