Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kola vypadají velmi pěkně ale jak jsi je dostal přes Brembo brzdy? Jo jinak automatické rozvícení světel jsem taky rozchodil aniž bych něco montoval, stačílo jen pordržet chvilku čudlik (stary model tam má klakson) a hned po nastartování se mi automaticky rozvítí světla. Jinak kdysi mi to fungovalo jenom v šeru a tmy.

Odesláno

BrankoKK :Cakom ma jeste prodluzovanej naraznik, takze to ma fakt skoro az na zem. Nechapu jak s tim muze jezdit. :aut Ale on ti urcite rekne, ze je to vpohode. :)

Odesláno

tak tak naraznik je prodlouženej o 3 cm. žádny větší problemy s tim nemam jen když dojedu pozde do prace tak trochu s parkovanim a pak doma se zajiždenim do garaže. jinak na silnicich bez problemu ;)

Odesláno

Tak jsem si vcera udelal vylet na \"nemeckou dalnici kde neni omezena rychlost\" a zkusil jsem co z te postarsi lvice vytahnu... Jelo se nam moc pekne, porad jsem citil pekny zatah a ochotu stale zrychlovat. Bohuzel kdyz jsme se dostali na tachometrovych 245km/h tak nam do levyho pruhu vjela felicie, ktera mela hrozne pilno, tudiz jsme museli dobrzdovat asi na 120. Pak uz nebyla vhodna prilezitost, tudiz pro tentokrat maximum nepadlo.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Tak jsem si vcera udelal vylet na \"nemeckou dalnici kde neni omezena rychlost\" a zkusil jsem co z te postarsi lvice vytahnu... Jelo se nam moc pekne, porad jsem citil pekny zatah a ochotu stale zrychlovat. Bohuzel kdyz jsme se dostali na tachometrovych 245km/h tak nam do levyho pruhu vjela felicie, ktera mela hrozne pilno, tudiz jsme museli dobrzdovat asi na 120. Pak uz nebyla vhodna prilezitost, tudiz pro tentokrat maximum nepadlo.

kadyma si jel v nemecku?

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

BrankoKK : myslim ze @re nebo kdo psal, ze dal 256km/h

@re ma automat, to som ani nevedel:mrk

ja som myslel, ze iba ja a chechet sme automatikari...:D

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Kola vypadají velmi pěkně ale jak jsi je dostal přes Brembo brzdy? Jo jinak automatické rozvícení světel jsem taky rozchodil aniž bych něco montoval, stačílo jen pordržet chvilku čudlik (stary model tam má klakson) a hned po nastartování se mi automaticky rozvítí světla. Jinak kdysi mi to fungovalo jenom v šeru a tmy.

no, prestudoval som cele vlakno, ale toto nejak nechapem...

ako ze si \"rozchodil\" automaticke rozsvietenie svetiel???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...