Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nie som s TM, uz 3 mesiace :D a nie som ani s KE, ale mam tak velky kopec znamych :P

CO potrebujes ?

Odesláno

no chcem brat telefon akciovy ale na predajni vravela slecna ze ziadne uz nemaju a nevedia ci vobec do konca roka budu mat. tak by ma zaujimalo ci sa nejaka iphonova akcia do konca roka chysta alebo ci sa este niekde pod stolom nejaka krabica najde alebo kaslat na to a najst iny telefon.

Odesláno

1. Ci je niekde, alebo nie, ty asi nepomozem. Aj tak by si to mal od ruky :P

2. Ci sa nejaka akcia chysta, sa naozaj od nikoho s TMO nedozvies... TMO to ma velmi prisne strazene, a pokial vies, nikdy nic o pripravovanych akciach neuniklo. Ludia co ich vymyslaju, maju \"brutalne\" platy, a su zaviazany velkou mlcanlivostou ... Pokial by infoska presla von, moze dostat vyhadzov cely tym.

Ak mi neveris, skus sa opytat nejakeho predajcu, alebo managera, kohokolvek. Nikto ty nic nepovie, lebo nic nevie.

Aj ja som bol priamo zamestnanec, a o akcii sa zamestnanci dozvedia MAXIMALNE a to som uz prehna 1 tyzden dopredu. Vecsinou to byvalo tak 1-2 dni pred zacatim...

Ale na tvojom mieste by som asi pockal :) Vianoce mas cochvila, a mozes pekne olutovat ze si teraz zoberies nejaku akciu :)

Ja mam akciu s min ROKA, a dakujem panu bohu ze som pockal :P

200 Viac so 75 percentnou zlavou , za nejakych 356 Sk mesacne s DPH, a k tomu som mal IPHONE za 390 Sk, ktory som hned predal za 8500 SK :D

Takze ja by som pockal ...

Odesláno

Pravdepodobne ho daju... V kazdom pripade, posledne 2 roky mali lepsiu ponuku nez orange, a to hlavne vdaka tomu, ze do poslednej chvile cakali, co orange spravi. Akonahle orange vydal akciu, tmo do tyzdna vydalo lepsiu :)

Ale naozaj by som pockal ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...