Hanzz Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Jeden kábl k baterce se nasadí a připevní bez pomoci klíče.A to je problém.Můžu to dotáhnout jak chci, ale pokaždé se to po pár kilometrech vytřepe a je volný.Přivítám kazdou radu Citovat
čakom Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 nemá ten protikus co je na baterce ulamaný nožky? Citovat
Hanzz Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Když jsem se na to díval , tak to vypadalo OK. Citovat
Qcko Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 No ked to vyskrutkujes, tak na akumulatore je nasadeny taky zavit, riadne ho tam narazis a ked dotiahnes zavit sa to stlaci a drzi to ako sa patri:super ... na tom zavite su take \"koliky\", prave tie sa stlacaju a drzia to tam, nemas ich ohnute, alebo ulomene:myslim Citovat
Hanzz Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Mrknu na to, ale mělo by to být v poho.K autu se dostanu ale až za hoďku.Už jsem to tam zkoušel dávat různýma způsobama,ale nic Citovat
Hanzz Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Díval jsem se, ale kábl je neporušený, packy nepolámené a neohnuté Citovat
306gti6 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ja som mal to iste mal som velku bateriovu svorku aj ked som ju dotiahol na fest tak na druhy den zas vyskocila tak som tu volu vymedzil kuskom plechu..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.