Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute dal som si nachipovat auto uz som to tu niekde pisal problem je ze mi pripada ze moc nachipovanie nie je. Resp chvilku slo jak utrhnute ale na diagnostike sa nieco muselo robit a odvtedy mam pocit ze ide ako original. Chcem poprosit niekoho kto ma v BA alebo v blizkom okoly nachipovanu 1.6 HDi ci by ma nemohol previest staci kusok nech viem ci som ja k.kot alebo on ojebabrava. Dalsia moznost bude to dat na brzdu ale to mi pride zatial ako zbytocnost minat 50euro keby ma mohol niekto previest tam by som to hned citil. Dakujem ak by bol niekto ochotny bol by som velmi povdacny.

Odesláno

robil mi to jeden manik co je nejaka odnoz RLS tuningu ale viem ze hento by nemal byt prolem lebo on to vedel ale robilo to problemi ale slo to dobre ako nahle sa vyriesil tak uz nie. No mam pocit ze to mohol ked som nachvilu odisiel flasnut a tvarit sa ze je to v poriadku preto sa chcem s niekym previest.

Odesláno

Čaute

Nepoznáte náhodou nieakého šikovného človeka, ktorý má diagnostiku na Peugeot 407?

Chcel by som si prihlásiť nové snímače tlaku, denné svietenie a pár ďalších vecí.

Vopred ďakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...