djbrano Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Ahojte ludia, robil z Vas uz niekto prerabku zo siveho interieru na svetly bezovy? Potahy nie je problem, ale co s tapacirami na dverach? Nedaju sa nejako prefarbit z toho siveho na bezovo-svetly, alebo len vymena celeho tapacirungu...? Je to vobec mozne? Co by ste este menili pri prerabke? Podlahy, ani plasty neriesim, to myslim nebude az taka tragedia, alebo ano? :-) Co vy na to? Slo by to? Diiiiiiiiiiiiik Citovat
djbrano Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 Presne toto myslim, vymenis...?? Myslim tapacirung, ktory si ukazal na obrazku... [upravil dne 28/9/09 djbrano] Citovat
alihen Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 tak to ta nepotesim. tychto je ukutny nedostatok (mam ich sam od vyroby a zaujimal som sa o ne len tak... pre pripad potreby) konkretne tento je len 1 /chybaju mu dalsie 3 je sice aj s airbagom a zabudovanou okennou roletkou, len ta cena pre zaujimavost je 50-60 eur/ks Citovat
Přema Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: alihen tak to ta nepotesim. tychto je ukutny nedostatok (mam ich sam od vyroby a zaujimal som sa o ne len tak... pre pripad potreby) konkretne tento je len 1 /chybaju mu dalsie 3 je sice aj s airbagom a zabudovanou okennou roletkou, len ta cena pre zaujimavost je 50-60 eur/ks Nespletl ses s těma eurama???? 1500,- Kč/ ks je nějak málo ne??? Citovat
Přema Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: alihen myslis takuto farbu? Tenhle interiér mám zrovna já jen ten zadek mám s JBL repro...tady tento je bez JBL Citovat
alihen Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 nepozeral som nove, to si ani netrufam sem napisat podla cifier, co tu lietaju ... tak to asi mame rovnaky interier... svetly, drevo, JBL (ale ty mas asi kozu - ja taky nejaky plys - ale asi pred tyzdnom som navliekal super nove potaky (150,-EUR) ale vyzeraju super) Citovat
King81 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: alihen nepozeral som nove, to si ani netrufam sem napisat podla cifier, co tu lietaju ... tak to asi mame rovnaky interier... svetly, drevo, JBL (ale ty mas asi kozu - ja taky nejaky plys - ale asi pred tyzdnom som navliekal super nove potaky (150,-EUR) ale vyzeraju super) Ahoj, odkial si bral potahy? Daj linku:) A aka je ich kvalita? Dik Citovat
alihen Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 kvalita - super, vzhlad - mne sa paci, prakticnost - mam deti ak xces, urobim foto a hodim sem je to MAD Slovakia (www.autopotahy.sk) ale na stranke nemaju ceny, daju sa kupit len cez distributora. ake mas presne sedacky. mam este uplne nove, so zarukou, nepouzite cisto bezove... su robene na predok: kazetove airbagy 2x, bedrova opierka 2x, zadne vrecka cena:110,- EUR tie som objednaval z ciech (tiez siju aj pre skodovku ako MAD) len pre zaujimavost som mrkol do katalogu... ceny tapaciru na Z dvere 194,-EUR; P dvere 274,- EUR, vyzera, ze je to komplet tapacir a neda sa objednat iba jeho nejaka cast samozrejme bez list, srobov, svetiel, madiel, zaslepok, repro, stahovania okien iba polozka pod cislom 1 [upravil dne 28/9/09 alihen] Citovat
King81 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: alihen kvalita - super, vzhlad - mne sa paci, prakticnost - mam deti ak xces, urobim foto a hodim sem je to MAD Slovakia (www.autopotahy.sk) ale na stranke nemaju ceny, daju sa kupit len cez distributora. ake mas presne sedacky. mam este uplne nove, so zarukou, nepouzite cisto bezove... su robene na predok: kazetove airbagy 2x, bedrova opierka 2x, zadne vrecka cena:110,- EUR tie som objednaval z ciech (tiez siju aj pre skodovku ako MAD) len pre zaujimavost som mrkol do katalogu... ceny tapaciru na Z dvere 194,-EUR; P dvere 274,- EUR, vyzera, ze je to komplet tapacir a neda sa objednat iba jeho nejaka cast samozrejme bez list, srobov, svetiel, madiel, zaslepok, repro, stahovania okien iba polozka pod cislom 1 [upravil dne 28/9/09 alihen] Ja mam tmave calunenie a ine by som nechcel. Je to aj prakticke. Aj keby som dal svetle potahy, tapacir vsade bude tmavy:bojim A ten za tie prasulky urcite menit nebudem. Ja som chcel hlavne vediet vyrobcu...MAD su super. Ale dik za info:papa Citovat
alihen Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 ved preto som objednal este kombinaciu ciernej a kremovej (kremove dvojite presivanie) no mne sa velmi pacia teraz idem prec, tak vecer sem hodim foto Citovat
Přema Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Původně zaslal: alihen nepozeral som nove, to si ani netrufam sem napisat podla cifier, co tu lietaju ... tak to asi mame rovnaky interier... svetly, drevo, JBL (ale ty mas asi kozu - ja taky nejaky plys - ale asi pred tyzdnom som navliekal super nove potaky (150,-EUR) ale vyzeraju super) Jo jo máme stejný ale jak si psal já mám kůži...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.