Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar peugeotáci už delší dobu přemýšlím o koupi gti a dnešní incident mě k tomu přesvědčil...... tak se vás chci zeptat za kolik tak prumerne jezdi to gti prevaznou jizdou podle predpisu...... tak proste normalka, nekdy tomu nalozim ale casto ne....

Odesláno

a jednou se mi stalo že mě na rychlostní silnici střihla škoda 1000 :D já jel těch 140 a ona si to kolem mě prosvištěla. Nedalo mi to a začal jsem zjišťovat co to je zač :D mno nakonec v tom měl motor V6 z Mondea a jen dráždil a vyblikával podnikatele v ochcávkách a pašících :D

Odesláno

no tak u hondy je to normal, hondy jsou lehký a výkonný ale HTP tak to je tragedie, já mam taky jen 1.6 ale od 3válcovýho HTP bych se nenechal:super:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: wooody

tak to rád slyšim..... po zimě du do něj...... dneska mě pojelo htp..... to si nenechám líbyt :)

to naserie ale ked si zoberies ze htp ma 51 kw a je rozbehnute, tak by som sa tomu necudoval ze ta ponahanal, mali sme firemne 1,2 HTP 44 kw kombi a do cca 80 km/h to bolo vcelku dost zive ale potom to uz bola bieda a to nehovorim o dialnici, kym sa to rozbehlo na 160 km/h tak to bola polovica dialnice ZA - BA za nami :D :D :D

vsetko zavisi od šoféra ako vie s tym autom jazdit, mam kamarata co ma fiat punto 1.2 a ked sa s tym rozbehne, tak mam co robit, aby mi neusiel :roll

Odesláno

cca 9,5l je prumer spotreba ale kdyz se tomu nalozi tak se dostanes dost nad 10l. Na co to auto chces? Pokud jen na zavodeni s HTPcky tak si kup 1.8ku a nebo 2.0HDi to ti bude bohate stacit. Vydaje takovych aut nejsou totiz jen o spotrebe, to mi ver. ;)

Odesláno

to auto nejni jen na zavodeni z htp..... jde o ten pocit sily pod kapotou...... a potrebana akcelerace treba pri predjizdeni...... a treba i na okruh..... bydlím cca 30 km od mostu, tak bych se tam zajel projet... už delší dobu nad tím uvažuju jen na to nemám auto

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

to je taky možný u nás jezdí fabia RS a má napsáno velkým písmem na zadním skle HTP i to označení ma HTp asi si dělá srandu :aut

rs by sem poznal z dalky..... todle byla naprosto seriova a o moc mi neujizdel takze bud 1.4, sdi nebo poladeny htp

Odesláno

no abych pravdu řekl, tak ta 1,4 od PSA žádnej zázrak, měl sem tu čest v Citroenu ZX a domů bych to fakt nechtěl :) takže se nedivím, že tě předjelo HTP :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...