Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradte mi niekto ako dostať kľúč zo spinačky. Najprv mi odišla pružinka štartovacej polohy a keď som maturoval so zamykaním volantu tak mi už ani nejde otočiť kľúč do polohy pre vytiahnutie a zostane v pohotovostnej kedy fungujú okná a rádio. Na novú spinačku zatial nemám a bojím sa že mi niekto čorne auto aj keď je zamknuté náhradným kľúčom... :myslim :myslim :bacha

Každá rada dobrá :potlesk

[upravil dne 27/9/09 filkolins]

Odesláno

A ani neviem či sa dá spínačka vybrať len tak na kolene, na favorite to nešlo. Navyše sa bojím že sa mi celá spínačka rozletí a ani neviem aký vliv to má aj na imobilizér, či je v spínačke alebo inde??

Odesláno

Zdá sa mi že favorit to mal nejak tak že si musel dva šroby utrhnut alebo odvrtat ?!? Nevadí, ak to ide vybrat tak sa s tym pohrám hned jako zoženiem ten dlhý šesťhranný šrobovák. Imobilizer je v kľuči tak som myslel aby som nepo... tú čítačky v spinke. Jo a strašne mi začala vŕzgať a kvičať zadná náprava, prakticky behom 10-15 dní. Ale tak strašne že sa hambím zastaviť medzi ľuďmi :mad::D

Čo mám premazať?

Odesláno

no jak to má 306 nevím..ale určo to musí jit rozdělat..klíč rozebel a vyndej čip...no záleží jak myslíš kvičet jestli od brzd nebo od teh jehlovích ložisek..nemáš kola do A??

Odesláno

čip sa z kľúča vybrať nedá pretože šroubeček je akurát smerom ku prístrojovke takže tam nevleze šrobovák.

Kola sice do A mám :( ale to chcem riešiť neskôr otočením torzky, ( pravé kolo už trochu odiera plastový podblatník)

ale to vrzanie sa ozve už keď si sadám do auta a pri pomalej jazde po jamkách počujem ešte asi 3 ďalšie odtiene toho vrzania, skutočný koncert.

Odesláno

no tím že otočíš torzku si nepomůžeš.....ty jehlová ložiska jsou uplně rozmačkaná....ted jsem rozdělával na 106 a z jehly byla placka...tohle ja na výměnu nápravy nebo na go..a lepší navrtat maznici a občas to máznout...

Odesláno

no práve minulý víkend som u rodičov zhodil zadné kola a dotahoval ručnú brzdu, ako vedľajší produkt zisťovania príčiny vrzania a nezdalo sa mi žeby boli ložiska nejak pridreté alebo chodili ztuha pri otáčaní s bubnom... a s tými torzkami sa mi tiež nezdalo že sa to zrovná ale aj tak to treba, lebo mi to sedí už teraz a keď naložím rodinku tak nevidno kola...

a kam maznicu ??

Odesláno

nemyslím ložiska na nábojích-bubnech tam nejsou jehličková....ale přímo na tej nápravě-trube...celé to rameno je na těch jehl ložiscích...ale když to máš do A tak je po nich..sehnat dobrou nápravu nebo na go...a vrtá se k těm ložiskům maznice..zítra ti to můžu vyfotit jak to vypadá...

Odesláno

no trochu si to mýliš.kolesa sice ložiská majú ale s tým tvojím vrzganím nič nemajú.ramená sa ti pohybuju takisto vdaka ložiskám ktoré maš ty pravdepodobne v háji.GO zadnej nápravy by som asi doma nerobil a ak maš kolesa do A tak už vobec nie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...