zidacekkk Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Zdar pežotáci POtřebuju akutně poradit s 406 old. Mám kabel na sub. a potřebuju ho prostrčit od baterie do interieru. Můžete mi někdo poradit kudy ho mám vést? nenašel jsem žádnou možnou skulinku tak se ptám jestli to už někdo nedělal btw: kdyby bylo foto tak by to bylo supr díky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Bohuzel foto ani presni navod ty neporadim, no skulinku ani najit nemuzes. Totizto kastle musi byt od motoroveho prostoru riadne odizolovana, a tym padom tam nemoze byt ani volne miesto, kade by si kabel mohol prepchat. Budes muset vrtat. Kade, je uz na tebe. Pokial by si to chcel mat pekne, tak by si mal ist ako idu origo kable, tie by mali mat prechodku niekde pod motorkom stieracov, pokial to je tak isto ako u 306, tj tesne pod oknom v rohu, ako je vodic... Inac to mozes v podstate prevrtat kdekolvek, kade sa ty bude dat, a vies, ze na druhej strane s tym nic neposkodis.Potom je dobre si spravit nejaku gumenu prechodku, s nejakej gumenej buzirky, a okolo napatlat silikon ... Citovat
zidacekkk Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 jj to mě je jasné. Ale jako každý francozký patent má to i svoje háčky. Já osobně bych kabely chtěl provrtat např gumovou přepážkou nad pedály, jenže ta je cca 3 cm tlustá guma + další nějaká přepážka + další guma a navíc se tam nedostanu s vrtačkou. Když navrtám plech tak ze vnitřní strany tam je nějaký tlumící materiál a bůh ví, co je za ním..... kdyby se našel někdo kdo to na 406 dělal byl bych moc rád.... ale díky za radu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Ten tlumici material vubec nevadi... Je to jen velmi tenka vrstva... Ja , resp. Pastorek, nasiel prechodku do kastle, pak sem si odkrytoval veci nad poistkovou skrini, nasel sem prechodku, a pozrel kde je volne misto, bolo hned vedla, tak tam sme navrtali ... Uplne bez problemov. Ta guma okolo pedalov je demontovatelna vec, do takej suciastky by som to asi nedal... Citovat
zidacekkk Odesláno 27. září 2009 Autor Odesláno 27. září 2009 OK, snad jsem pochopil. Já právě chtěl vědět jestli na to někdo nemá nějakej fígl u 406ky. NO nic, dnes se na to vrhnu, večer sem hodím pokračování mého topicu jak to dopadlo Snad to bude mít nějakou štábní kultůru..... :-D čest a dík Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Pokial ty to pomoze, tu je to troska nazorne do 306 Na druhej strane to zacina niekde za polovicou Citovat
dobrmik Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Myslim ze tu je dost navodu staci pouzit hledani a jsou tam i fota. Citovat
Sasula Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 ve 406 jsem takdy 2 35mm2 kabely protahnul kolem pedalu. je to nejjednodusi misto Citovat
zidacekkk Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 Už je to vyřešeno, v sekci tuning je topic jak jsem to montoval a našel jsem dirku s membranou u tyče volantu...mám to tam docela dobře nafocený Citovat
rastacreative Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Moja otazka pomimo, MOze byt zosilovac prikruteny o bednu subwoofera? (setrenia miesta v kufri) nechcem ho prikrucovat k sedankam a tak alebo ci kupit subwoofer rovno taky ktory ma zosik vstavany vnutri Citovat
genzer Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 Původně zaslal: rastacreative Moja otazka pomimo, MOze byt zosilovac prikruteny o bednu subwoofera? (setrenia miesta v kufri) nechcem ho prikrucovat k sedankam a tak alebo ci kupit subwoofer rovno taky ktory ma zosik vstavany vnutri ano muze,zesilovaci to nijak neublizi.ja to tak u vetsiny montazi pouzivam 5 let Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.