Jan 406 1.8i Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 mám 406 1.8V s LPG nový model a měnil jsem origo svíčky za NGK LFR5B a po startu,když je motor studený tak jde motor nepravidelně,když se zahřeje a přepne to na LPG,tak už táhne normálně,něměl už někdo podobnou zkušenost?Zvažuji zpátky hodit origo svíčky,zda to není shoda náhod,nebo zkusit něco jiného? Citovat
Midloch Odesláno 26. září 2009 Odesláno 26. září 2009 Napdá mě jen kontroloval jsi odtrh na svíčkách když jsi je ta m dával? Správný by tuším měl být 0,9mm. Pokud je větší mohlo by to vynechávat. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 tak jsem tam nahodil zpátky origo a dělá mi to taky,tak,že to svíčkami nebude,pozapomněl jsem napsat,že mi měnili rozvody ve stejný den,jak jsem si měnil svíčky,ale nevím,zda by výměna rozvodů mohla mít vliv na nepravidelný chod motoru,dnes jsem to znova testoval a dělá mi to pouze,když je motor studený a mám nízké otáčky tak do 1500,tak motor jde nepravidelně,když ho vytočím více,tak už to není poznat a když se zahřeje na těch cca 50 st.,kdy se přepne LPG tak už jede normálně,když jsem vyndal svíčky,tak u žádné nebylo vidět,že by špatně spalovala Citovat
Midloch Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 V souvislosti s provedenými opravami mě napadají jen dvě věci, které by to mohly být. Nějaká mikrotrhlina na zapalovací cívce způsobená např. její demontáží nebo málo napnutý rozvoďák. Jaký máš motor XU nebo EW? Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 tak závada se vyřešila,byla to asi náhoda,že po výměně svíček se to projevilo,nakonec to byly zanesené vstřiky,chtěl bych touto cestou poděkovat členu našeho fóra \"Midloch\",který mi zapůjčil rampu se vstřiky a taky věnoval čas a pomohl s hledáním problému Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.