Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo přesně tak dobrepneu,ale posledně sem to našel za stejnou cenu ještě někde,ale teď nevím kde.:myslim

A myslím,že se to vyplatí,než kupovat za 600,- starší,když nevíš,jak se snima zacházelo.

[upravil dne 4/10/09 rikki]

Odesláno
Původně zaslal: rikki

Jo maj tam i kompletaci za 200,- a ty Dunlopky tam sou taky za dobrou cenu.Ještě šrouby 20 ks sehnat a bude to super.:potlesk

Pokud se dobře orientuji, chtěl jsi koupit plecháče, proč tedy ještě sháníš šrouby?:myslim:myslim Jo, chtěl bych se zeptat, mám nabídku kompletu Michelinky a plecháže v kompletu, samozřejmě nové, za něco přes 10.000,- Kč. Jenže komplety jsou na 308, je otázka, zda pasují na 307SW, prý ano. Má s tím někdo nějaké zkušenosti?

[upravil dne 5/10/09 Otan]

Odesláno

Co sem četl v jiném vlákně,tak prý jdou z 308 na 307,pohledej v kategorii servis.

No a šrouby scháním protože sem tady četl,že na plechy musí být jiné-maj jinou dosedací plochu.Prý tam jdou z faforita,jinak origo z peugeota sou drahý.:aut

Odesláno

Já jezdím na stejných šroubech celej rok.Mám na léto origo 17ky Peugeot a na zimu plecháče 15ky.Ano šrouby sice nedosedaj úplně,ale v servise mi bylo zděleno,že se s tím dá v poho jezdit,jen by mohla cinkat ta podložka,co mám na škoubech.Necinká-jezdím normálně.Takže utrácet za jine šrouby je podle mě blbost,ale jak chcete.Když normálně dotáhnete šrouby,nic nehrozí.A jinak na zimu mám ty Dunlop winter sport,jak se tu o nich bavité a nemám s nimi problém,zabíraj,hluk jsem nijak nespozoroval!!:super

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: Otan

Cena disků je super, kde jsi je našel?

Tak jsem to našel - Dobre pneu.cz

Tak už je zdražili :bojim a nikde sem nenarazil na jiné za tu bývalou cenu

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: nikol

Taky uvažuji o těch Continental Winter Sport TS830, v testech vychazeji moc dobře.Pujdu do nich.Kolik vychazeji u tebe? JA je našel za 1420 kč.:super

212 eura vsetky styri...

Odesláno

Kolko ze toho najazdis v zime ked mas taku dilemu ?Nahod tam zo znackovych tie najlacnejsie a mas pokoj.Ak bude vela snehu alebo pojdes na hory tak aj tak budes musiet dat retaze a ak bude zima ako tie posledne tak stacia hocijake priemerne zimaky od dobreho vyrobcu.

Odesláno

Souhlas s Matuzalem401, ale pokud jsou goodYear UG7+ za 1400Kč tak není co řešit.

Super guma za super peníze, mám na nich najeto sice jen cca 4tis, ale z toho skoro 1000km po Alpách.

A navíc loni vyhráli i test u ADACu což má něco do sebe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...