Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

tak jsem se pustil do prekladu...je to zatím první beta verze,ale je česky:D

ještě doladuju nějake drobnosti a až to bude na 100 procent v pořádku tak to hodím na rapid a podělím se s váma...

89287052.th.jpg 17493124.th.jpg 26087775.th.jpg 99434550.th.jpg

[upravil dne 25/1/10 luko407sw]

Nemáš prosím nejaký spôsob ako by som sa dostal aj ja k tej češtine???

Odesláno

Lidičky,ještě mám jeden malý problém RT3 mi hlásí vždy po strčení klice do zapalování \"Tísňové a poruchové volání zrušeno\" nevíte co stím? dal jsem tam i simku a i přesto to hlásí :( Prosím odborníky o drahocenou radu :) Telefon funguje bezproblému.....

Jinak už mám češtinu od Milhause a jsem naprosto spokojený :) vřele doporučuji

[upravil dne 26/1/10 ace11]

Odesláno

Ano toto to hlásilo i mě......musí se to přes diagnostiku tato funkce zapnout....tím že je vyplá tak to hlásí , sem si to sám po kratším hledání zapl a hláška zmizla.......navštiv někoho s origo dia(třeba mě :D) , nebo servis

Odesláno

Ale je to tam.......v telematice.......a víš neřeknu.....:P:P:P:P:P:P ted ti to taky uplně přesně neřeknu v čem v telematice to je.....kdybych to měl napíchlé tak to najdu....jen tak z hlavy ted ne.......to bych musel mít hlavu jak meloun...abych si krok po kroku u všeho co sem dělal pamatoval cestu.....

Odesláno

No jooooo,tak to běž napíchnout a zjisti mi to :D :D :D děkuju moc :) :) ne dělám si legrácky,já si skočím do Peugeotu,se mi na to mrkne a snad třeba najde :):super

Odesláno

Musí tu funkci zapnout toho tísnového volání a provést na konci 2 fáze dálkové konfigurace......nezapomente mít u konfigurace telematiky nakoplé auto jinak taky hrozí umření RT3....

Odesláno

super Přemo díky za rady,jak budu mít volněji tak si tam zajedu,takže asi hned zítra :) :) :) hlasím se v práci,že jdu k zubaři - musím si jít pro značky a vyřídím rovnou i Peugeot :roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

s poplatkom problém nemám len som sa stále nedočítal komu, koľko , ako a kde :myslim

Ked ma pekne poprosis, tak ti poslem slovencinu od PeterTN, ktoru nemusis platit :-), teda spon nie mne

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Lidičky,ještě mám jeden malý problém RT3 mi hlásí vždy po strčení klice do zapalování \"Tísňové a poruchové volání zrušeno\" nevíte co stím? dal jsem tam i simku a i přesto to hlásí :( Prosím odborníky o drahocenou radu :) Telefon funguje bezproblému.....

Jinak už mám češtinu od Milhause a jsem naprosto spokojený :) vřele doporučuji

Dyť jsem Ti to vysvětloval jak jsi byl u mě .... :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...