Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte potrebujem poradit ohladom klnoveho remena.aky mi treba objednat?bol som na servicebox a tam som nasiel aj remen mal by mat asi oznacenie k6-1725 ked objednam ten bude mi sediet???

[upravil dne 21.9.2009 jarco623]

post-0-14109609800957_thumb.jpg

Odesláno

ja som uz mal 3 remen a stale mi predali 6k1600 a stale mi ho trha a tak hnusne to piska!a hovorili ze 100% mi ten bude pasovat.teraz mam obejdnany k6-1725 stoji ma 360sk znacku neviem.dufam ze bude ok.zatim diki

Odesláno

vidis a mne ho predali ze na 100% bude sediet presne na 99kw,lebo ked som porovnal ten original tak bolo hned vidiet ze original bol dlhsi,ale myslel som ze uz bol natiahnuty,tak som to nechal tak.a preto mi stale trhalo tie remene a ked nastartujem tak to tak hnusne piska cca 30sekund.a potom je ticho!v stredu budem davat ten remen 6pk1725 tak uvidime ako sa to bude spravat taky odbornici v tych predajnach ze to az boli!co si clovek nezisti sam tak blbost co blbost,hlavne ze maju zisky!!

Odesláno

tak uspesne vymeniny remen sice aby som ho nasadil trvalo to trosku dlhsie isiel tak natesno nasadit!ale je tam auto je ticho,nepiska,a zatim vsetko ok.diki za pomoc BoneDaddy :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...