Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V naší \"Berušce\" se asi odporoučelo radio (nějaký Sony). Nemáte někdo doma někde v polici po výměně za lepší originální radio do 206tky? Děkuji.

Odesláno

Že existuje nějaký aukro, nebo ikup, nebocoještě taky vím, prostě jsem se zeptal zde na fóru, jestli to někomu náhodou nezbylo po přestavbě muziky.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Původně zaslal: mato88

ja mam tiez jedno blaupunkt origo do 206 na predaj

Nojo, ale jak to spáchat. :o:o:o

poslem ti to postou,a ked ti to pride,tak necham na tebe kolko mi posles na ucet,dohodnute? posli adresu

• O 4 týdny později...
Odesláno

poslem ti to postou,a ked ti to pride,tak necham na tebe kolko mi posles na ucet,dohodnute? posli adresu

V naší Beruši není ovládání pod volantem a na dipleji v kapličce je zobrazené jen datum a čas. Myslíš, že to tvoje bude \"pasovaT\" ?

Odesláno

to nevadi,to radio sa da ovladat aj bez a nepotrebuje externy display,ani ja som ho nemal,radio ma svoj vlastny display

Jestli můžeš dej sem nějaký foto. Dík.

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

čau jestli máš ještě zájem mam doma origo rádio z p307 - na kazety- dá se ovládat pod volantem a na displeji ukazuje údaje z rádia

poriadne si si precital nadpis tejto temy?

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

to nevadi,to radio sa da ovladat aj bez a nepotrebuje externy display,ani ja som ho nemal,radio ma svoj vlastny display

Jestli můžeš dej sem nějaký foto. Dík.

fotky mam pridane v inzercii,najdi podla autora :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...