MotoMoto Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Já ani nemyslel vrtat. Někdo mi tvrdil, že je to na to připravené, že se v prostřed jen povytáhne nějak ta guma a jsou tam montážní body s nějakým závitem a nebo tak něco. Takže jsem právě chtěl vědět zda s tím někdo nemá bliší zkušenosti. Jinak držáky U asi zvládnu vyrobit. Ale tohle se mi líbilo jako lepší žešení. Citovat
bibo807 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Původně zaslal: MotoMoto Já ani nemyslel vrtat. Někdo mi tvrdil, že je to na to připravené, že se v prostřed jen povytáhne nějak ta guma a jsou tam montážní body s nějakým závitem a nebo tak něco. Takže jsem právě chtěl vědět zda s tím někdo nemá bliší zkušenosti. Jinak držáky U asi zvládnu vyrobit. Ale tohle se mi líbilo jako lepší žešení. maš pravdu z estetickeho hlediska určitě z bezpečnosti taky protože nikdo aspon nevidi uchyceni..nevim jestli u peugeot nosiču ale u těch mojich jsem nic nenašel...nejsem si jist ale zžejmě moje nosiče nebudou peugeot ale asi fiat nebo c8 protože jsou širši.. Citovat
MotoMoto Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Tak až se trochu oteplí (máme tu 20 cm sněhu tak budu hledat zda tam něco takového je. Ještě jsem přemýšlel jak bude auto vysoké s rakví. To asi moc do podzemních garáží šance vjet nebude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.