Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já ani nemyslel vrtat. Někdo mi tvrdil, že je to na to připravené, že se v prostřed jen povytáhne nějak ta guma a jsou tam montážní body s nějakým závitem a nebo tak něco. Takže jsem právě chtěl vědět zda s tím někdo nemá bliší zkušenosti. Jinak držáky U asi zvládnu vyrobit. Ale tohle se mi líbilo jako lepší žešení.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Já ani nemyslel vrtat. Někdo mi tvrdil, že je to na to připravené, že se v prostřed jen povytáhne nějak ta guma a jsou tam montážní body s nějakým závitem a nebo tak něco. Takže jsem právě chtěl vědět zda s tím někdo nemá bliší zkušenosti. Jinak držáky U asi zvládnu vyrobit. Ale tohle se mi líbilo jako lepší žešení.

maš pravdu z estetickeho hlediska určitě z bezpečnosti taky protože nikdo aspon nevidi uchyceni..nevim jestli u peugeot nosiču ale u těch mojich jsem nic nenašel...nejsem si jist ale zžejmě moje nosiče nebudou peugeot ale asi fiat nebo c8 protože jsou širši..:)

Odesláno

Tak až se trochu oteplí (máme tu 20 cm sněhu tak budu hledat zda tam něco takového je. Ještě jsem přemýšlel jak bude auto vysoké s rakví. To asi moc do podzemních garáží šance vjet nebude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...