Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

pred tyzdnom som kupil P307SW, rocnik 2006. Zda sa mi ze je problem s klimou, nechladi. Pri najnizsom nastaveni Lo by to malo vyslovene pustat chladny vzduch nie?? :myslim

Prosim o radu

Dakujem

Odesláno

jestli máš manual klimu,ovladač musí být v modrém poli ,při digiklima si nastav teplotu na displeji

opravy jedině v klimaservisu--častý důvod,proč klima nechladí je únik chladiva v systému,potom opravy eletroinstace...,všechno práce pro servis :myslim

Odesláno

Mne nechladila klima lebo bol odhnity konektor na kompresore .Nastartuj auto chod k motoru a nech ti niekto klimu zapne ak ti zopne komresor budes pocut cvaknutie magnetov.Ale moze to bit aj tlakove cidlo alebo nemas dostatok media v systeme.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte.

Chcel by som vás poprosiť o radu. Mam 307SW 1,6HDI 80kW ročník 2005 (pred Faceliftom) a mám tiež problém s klímou (dvojzónový klimatronic).

Po naštartovani, kým je studený motor, tak klíma fúka studený vzduch, no po chvíli na strane spolujazdca sa začne zohrievať a nakoniec fúka už len teplý - ak keď je nastavené na LO. Na vodičovej strane fúka pritom stále studený. Na spolujazdcovej strane je aj intenzita fúkania slabšia. V servise mi najprv tvrdili, že im to išlo, keď bolo v hale teplo a snažili sa ma presvedčiť, že klimatizácia zapína až pri teplote 16°C (pri mojej druhej návšteve už tvrdili že pri 8 - vodičova strana fúka studený vzduch aj pri 5° vonku). Mne fúkalo teplý vzduch na spolujazdca aj keď bolo vonku koncom septembra skoro 25°, takže je to podľa mňa riadna blbosť. Evidentne majú problém so zistením skutočnej príčiny. Neviete, v čom by mohol byť problém? Klímu pred cca 3 týždňami vypustili a znovu plnili kôli oprave kúrenia, no robilo mi to už aj predtým.

Ďakujem za prípadnú radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...