kalam Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 Zdravim pred tyzdnom som kupil P307SW, rocnik 2006. Zda sa mi ze je problem s klimou, nechladi. Pri najnizsom nastaveni Lo by to malo vyslovene pustat chladny vzduch nie?? Prosim o radu Dakujem Citovat
deddo306Break Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 Pravdepodobne ju máš prázdnu,použi hladanie je tu toho asi až moc:super Citovat
ozzy56 Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 jestli máš manual klimu,ovladač musí být v modrém poli ,při digiklima si nastav teplotu na displeji opravy jedině v klimaservisu--častý důvod,proč klima nechladí je únik chladiva v systému,potom opravy eletroinstace...,všechno práce pro servis Citovat
Matuzalem401 Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 Mne nechladila klima lebo bol odhnity konektor na kompresore .Nastartuj auto chod k motoru a nech ti niekto klimu zapne ak ti zopne komresor budes pocut cvaknutie magnetov.Ale moze to bit aj tlakove cidlo alebo nemas dostatok media v systeme. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 bude to prázdná klima,většinou to naplní před prodejem a pak je chladivo fuč ,někde bude únik Citovat
kalam Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Bol som na servis klimatizacie, vysledok prasknuty chladic... Citovat
vychush Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu. Mam 307SW 1,6HDI 80kW ročník 2005 (pred Faceliftom) a mám tiež problém s klímou (dvojzónový klimatronic). Po naštartovani, kým je studený motor, tak klíma fúka studený vzduch, no po chvíli na strane spolujazdca sa začne zohrievať a nakoniec fúka už len teplý - ak keď je nastavené na LO. Na vodičovej strane fúka pritom stále studený. Na spolujazdcovej strane je aj intenzita fúkania slabšia. V servise mi najprv tvrdili, že im to išlo, keď bolo v hale teplo a snažili sa ma presvedčiť, že klimatizácia zapína až pri teplote 16°C (pri mojej druhej návšteve už tvrdili že pri 8 - vodičova strana fúka studený vzduch aj pri 5° vonku). Mne fúkalo teplý vzduch na spolujazdca aj keď bolo vonku koncom septembra skoro 25°, takže je to podľa mňa riadna blbosť. Evidentne majú problém so zistením skutočnej príčiny. Neviete, v čom by mohol byť problém? Klímu pred cca 3 týždňami vypustili a znovu plnili kôli oprave kúrenia, no robilo mi to už aj predtým. Ďakujem za prípadnú radu. Citovat
janou Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Motorčeky klapiek ovládajúce zmiešavanie vzduchu.Na 307 mi zasekáva pravá klapka tiež. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.