Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte uz som videl velke mnozstvo motorov v 406 a ani na jedej som v predu na filtri nevydel rezonator ci ako sa to vola,mam tam iba otvor ale nic tam viac nemam,a neviem preco?ked idem do kopca tak to huci jak svina!a neviem ci to ma nejaky plus pre tah motora ked tam nieje.inak som skusal z rukov zapchat a som pridal a motor bol vtedy taky tuhy najprv ho zadusilo a az potom sa rozbehol.dam foto.diki za nazori

[upravil dne 17.9.2009 jarco623]

post-0-1410960977433_thumb.jpg

Odesláno

Jestli tam máš díru, tak je pro rezonátor. Ano, rezonátor má vliv, řekl bych dokonce značný. Někde se tu o něm hodně dobře rozepsal Fakir. Zkusím to najít. ;)

TADY (cca uprostřed stránky) mi to vysvětloval Fakir. :potlesk

Jinak já ten rezonátor mám taky, má ho určitě i víc členů fóra. :super

A jestli chceš mít jistotu, dej sem (nebo mi pošli přes SZ) VIN kód a já se ti mrknu do serviceboxu jestli ho tam máš mít. :)

EDIT: odkaz na téma.

[upravil dne 18/9/09 BoneDaddy]

Odesláno

ja nechcem aby to hucalo lebo uz mi to lezie na nervy!!mal som niekedy na felde sportovy filter a tam to az tak nehucalo,je mi jasne ze to nieje auto,ale tu ked ide napriklad hore kopcom a mam zaradenu 4 a plny plyn tak to huci ako svina!!cital som co si dal tu stranku,ale nikde som sa nedocital ci pojde auto lepsie bez rezonatora ale z rezonatorom.cital som nieco ze ked tam nieje tam krutiaci moment ma nejake diery.cize je rozumnejsie ho tam dat?? ja som uz tak kupil auto bez rezonatora tak to neviem porovnat.a na vrakovisku su vsetko bez rezonatora tak to asi nebude take lahke kupit!! :bacha otazka ked tam rezonator,aka bude spotreba a celkovy chod motora?hmm moje vin cislo je 80838046

Odesláno

Podle mě je rezonátor výhoda. Já bych ho zachoval.:)

Tvé auto opravdu rezonátor mělo.

Cena v Peugeotu není nijak závratná:

0000038256 ELAST KROUŽEK 23,75 CZK 28,26 CZK 28,26 CZK

000014263A REZONÁTOR 466,75 CZK 555,43 CZK 555,43 CZK

Potřebuješ k tomu ještě dva gumové kroužky, v kterých je ten rezonátor uložen. ;)

Odesláno

ja to mam doma, ale doprava te vyjde na dve kila a dve kila za to chci, tak si to radsi kup origo, budes to mit novy :-), to neni takova palka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...