Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keity: No jo, překonala jsem se :D a jinak - neboj, až bude víc času pustím se i do úprav tvého autí - a jestli má být růžová, tak bude růžová :)

Jirka106xs: Jo, Jirko, to už jsi na tom docela špatně - měl by jsi s tím začít něco dělat :D:D To by jsi přeci Svišťovi neudělal, že by jsi ho tam nechal stát samotnýho, ne? :):aut

Odesláno
Původně zaslal: Ivisek

Jirka106xs: Jo, Jirko, to už jsi na tom docela špatně - měl by jsi s tím začít něco dělat :D:D To by jsi přeci Svišťovi neudělal, že by jsi ho tam nechal stát samotnýho, ne? :):aut

Něco... ale co...?? Jak vidíš, tak už je to nejspíš pokročilé stádium...:D:D

To je pravda, to bych mu přeci neudělal.:)

Odesláno

no,chtel bych to mit uz za sebou,to bouchani od predni napravy me sere..asi bych pockal,jestli do toho pujde nkdo se mnou,posta napul..mel se ozvat jeden kluk odtud z fora zacatkem mesice,ale nic..bral bych to pri jednom i se svodama,nejspis..kdy by sis to predstavoval ty?..bral bych to ale z kamracingu,kde ava ani koni nemaji..:nevim

odkud bys to chtel vzit?..

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

ja jsem se dival na dcperformance.co.uk

dcperformance.co.uk - ten výběr kol je nádherný... příští příjdou z ostrovů...:aut

[upravil dne 13.10.2009 jiri106xs]

Odesláno

Tak to se nacekas...:D Další sezonu jezdim na Momo a vzhledem k plánům a následným výdajům s autem, bude i ta další odježděna na nich;) Možná jen v jiné barvě...:roker

[upravil dne 14.10.2009 jiri106xs]

Odesláno

obrovská omluvenka všem, který jsem hnal do toho at přijedou a nakonec jsem sam nedorazil...ale energie dost opadla kdyz mi volal lentilka ze pojede se mnou mym autema ondra ze taky nejede navic bylo nejvic hnusne...a asi po pul hodine co jsme meli vyjizdet mi volali ze deda uz to nezvladl a odešel...takze se tesim na vsechny priste----

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...