Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dělám 4 směnu v podstatě celodenní a přes noc v průměru do 6 do rána...:D dnes po smene jeste inventura a pak lentilka bude otravovat ze uz jedem...:D to bude vazne lol...nevis nahodou jestli se ten homologacni list da stahnout?:roker

Odesláno

Bulka to zvládneš :-) jiri sem rád že dorazíš aspoň bez auta. Rád tě poznám :-) dcl. se na vás těšim :-) už aby byl zítřek... jak teda?? mezi 11 a 12 na benzině v hradišti? :-)

Odesláno

Už se na Vás těším, lidičky s wostrejma autama...:D

Ladis: přesně tak mezi 11-12 v Hradišti na benzínce;) Je tam asi jediná... nejde přehlédnout;)

[upravil dne 9.10.2009 jiri106xs]

Odesláno

jasný to zvládnu :-) teda snad trefim aspoň do toho hradiště :-D tyjo ještě toho musim zvládnout... asi poprvý pojedu do myčky ptž nemám čas to naleštit :-D počkat, tak mě napadá, můžu jet do myčky s anténou?? neutrhne mi jí to??

Jo, a těch mejch 33kw je úplně nejwostřejších :D:D:D

[upravil dne 10/10/09 Ladis8]

Odesláno

nám je to líto ale nakonec nedojedem tak doufam že nás nezavrhnete, ondra mi psal včera že má nějaké povinosti, ja dneska nespravil tu vodu, tak jsem mluvil s bulkou, že bych se svezl s ním, ale mu se tam samotnymu nechce a navíc prší...:(

Odesláno

K velkému překvapení všech jsem to stihla a fotky jsou ready :) (Jsem říkala, že když něco slíbím, tak to taky dodržím). Jinak díky za fajn srazík, sice nám trochu nevyšlo to počásko, ale i tak byla myslím si sranda.. A taky mě hřeje moje první a asi i poslední výhra ve sprintech :P:D

Tak ať se vám photos líběj, tady jsou : http://ivi-sek.rajce.net/Minisraz_Hoskovice_10.10.2009

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...