jiri106xs Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 Rád bych jel, ale nevim nevim, jak to dopadne... uvidí se, kdy auto bude hotový a jak na tom budu s penězma... Taky jsem s policajtama neměl žádný problémy... Jinak průměr je myslím 90mm... Po nasazaní není úplně kolmo proti nárazníku, ale oproti tomu, jak to měl Lentilka to mám ještě dost rovně... Někde zkusím pohledat fotku... Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 ok....tak prijed dovez a doresime... Citovat
jiri106xs Odesláno 7. říjen 2009 Autor Odesláno 7. říjen 2009 Tady je trochu vidět... lepší jsem zatím nenašel. Na autě už není, tak ho zítra vyfotim samostatně Citovat
Lentilka Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 tak jedu sám nakonec... budu do páru s keitynkou když tam bude taky sama... jo a jak to vidíte s nocováním? Citovat
Ladis8 Odesláno 7. říjen 2009 Odesláno 7. říjen 2009 u mě nocování záleží na tom jesi pojede se mnou moje slečna :-) pokud né tak asi bych i nocoval... pokud jo večer pofrčíme zpěět domů :-) Citovat
jan07 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 doufam ze vam vyjde pocasi,nebot hlasi dest.Poradne to nafotte a nejake videa udelejte,at to muzu aspon zhlednout.Kdyby to bylo tak o 100 km bliz,tak jedu hned.Musel bych jet totiz vecer dom. Citovat
KeiTynka Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Mě si policajti taky v poslední době docela \"oblíbili\", ale naštěstí to zatím vždy dopadlo tak, že mi pochválili auto, chvíli nadávali na výfuk, chtěli nějaký homologace ( který bohužel nemám), a tak.... ale zatím mi to prochází.... Jinak s nocováním je to asi tak... záleží na tom, kolik vás bude chtít nocovat.... Myslím, že u mě by se mohlo poskládat třeba 10 lidí možná i víc, sice trošku natěsno, ale řekla bych, že by to šlo...Tak kdyžtak spací výbavu s sebou. Citovat
killer Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Jestli nebude jo hnusně (orkán,tornádo apod.) tak bych se taky přijel podívat na ty vaše krasavce. Citovat
Ladis8 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 dával ste to někdo nakonec na ten saxoclub? třeba by se připojilo i pár saxít :-) Citovat
Lentilka Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 no my s bulkou pojedem nakonec domů... Citovat
jiri106xs Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Takže na 100% nejedu... díly budou až v sobotu... Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 takze jako budu bez vyfuku? beeeeeee....... jako to pocasi opravdu nevypada vabne...navic ja budu muset jet nonstop...a pak ridit 250km no lol.... a vecer zpatky? to nezni moc rozumne.... Citovat
Ladis8 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 no pokud bude pršet tak to asi ani nemá cenu ne? :-( snad to vyjde :-) Citovat
KeiTynka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Tak já to vidím tak, že zařídím to povolení k vjezdu a uvidí se.... číslo na mě je 777579995, tak mi dejte, pls vědět, s kým počítat a s kým ne. Jinak teď mi paní z letiště potvrdila to, co mají na netu, že cena za to povolení je 100,- za auto na hodinu. (Pronájem je 5000,- na den) Myslím, že bychom se mohli sejít třeba mezi tou 11 a 12 na Benzině v Mnichově Hradišti a pak tam na tu dvanáctou odjeli dohromady. to Jirka: Tak šup, šup k Aleškovi a je to.... [upravil dne 9.10.2009 KeiTynka] Citovat
jiri106xs Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 Bulko nebrééč... tak já teda přijedu noo...:D Ale obě auta nechávám doma. Jedu s Alešem. Citovat
jiri106xs Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 S autím přijedu příště, teď alespoň takhle no... Citovat
KeiTynka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Však to není poslední srázek, ne? Takže pohoda, klíííííídeeeek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.