Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych jel, ale nevim nevim, jak to dopadne... uvidí se, kdy auto bude hotový a jak na tom budu s penězma...

Taky jsem s policajtama neměl žádný problémy... Jinak průměr je myslím 90mm...

Po nasazaní není úplně kolmo proti nárazníku, ale oproti tomu, jak to měl Lentilka to mám ještě dost rovně...:D Někde zkusím pohledat fotku...;)

Odesláno

doufam ze vam vyjde pocasi,nebot hlasi dest.Poradne to nafotte a nejake videa udelejte,at to muzu aspon zhlednout.Kdyby to bylo tak o 100 km bliz,tak jedu hned.Musel bych jet totiz vecer dom.

Odesláno

Mě si policajti taky v poslední době docela \"oblíbili\", ale naštěstí to zatím vždy dopadlo tak, že mi pochválili auto, chvíli nadávali na výfuk, chtěli nějaký homologace ( který bohužel nemám), a tak.... ale zatím mi to prochází.... :cool:

Jinak s nocováním je to asi tak... záleží na tom, kolik vás bude chtít nocovat.... Myslím, že u mě by se mohlo poskládat třeba 10 lidí možná i víc, sice trošku natěsno, ale řekla bych, že by to šlo...Tak kdyžtak spací výbavu s sebou. :D

Odesláno

takze jako budu bez vyfuku? beeeeeee.......:( jako to pocasi opravdu nevypada vabne...navic ja budu muset jet nonstop...a pak ridit 250km no lol....:D a vecer zpatky? to nezni moc rozumne....:D

Odesláno

Tak já to vidím tak, že zařídím to povolení k vjezdu a uvidí se.... číslo na mě je 777579995, tak mi dejte, pls vědět, s kým počítat a s kým ne. ;)

Jinak teď mi paní z letiště potvrdila to, co mají na netu, že cena za to povolení je 100,- za auto na hodinu. (Pronájem je 5000,- na den)

Myslím, že bychom se mohli sejít třeba mezi tou 11 a 12 na Benzině v Mnichově Hradišti a pak tam na tu dvanáctou odjeli dohromady.

to Jirka: Tak šup, šup k Aleškovi a je to.... ;)

[upravil dne 9.10.2009 KeiTynka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...