Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě aby ne...:D Ale Aleš nemá \"bordelsvětýlko\":D:D

Jj, to je jasný, že tam nepojedem třeba v deseti autech jen tak na náhodu;)

joo, a jinak \"Toto fórum je můj domov\":aut

[upravil dne 5.10.2009 jiri106xs]

Odesláno

Gratulace!!! :super

No to je fakt, to nemá, ale kdybys to náhodou nestihl doopravit, tak budeš mít celou cestu na to, abys mu světýlko taky nějak potunil.... :D :D

Jak jsem počítala, tak kdyby přijeli všichni, co psali že přijedou a přivezou s sebou, tak bude cca 15-16 aut... A to už není marný, řekla bych....

Odesláno

Ne to ne... bordel světýlko je moje, to dál rozšiřovat nebudem. :D

Takže těch 10 bude úspěch... já bych mohl přivézt dvě, ale nakonec budu rád, jestli dopadne vůbec to jedno...

Odesláno

Tak pánové :D,

z letiště přišla informace takováto, tak prosím rozhodněte....:

\"Dobrý den,

Možné to je, otázkou je zda si máte zájem o klasický pronájem plochy nebo

Vám postačí povolení k vjezdu, přičemž je třeba počítat s dalšími vozy nebo

bruslaři na ploše.

Prosím ještě o info o jaké časové rozmezí se jedná.\"

Podle mě by mohlo stačit povolení k vjezdu. Jelikož nás tam bude dost, tak by neměl být problém, kdyby jeden zůstal na konci a pohlídal, aby tam nikdo nevletěl. A bruslaři už bývají většinou \"vycvičení\", že když vidí autíka, jak se řítí po ploše, tak uhnou nebo se zdržují vzadu.... Jo a zkuste nahodit to časové rozmezí, já nějako nemám představu.... :myslim

[upravil dne 6.10.2009 KeiTynka]

Odesláno

Nikdo se jinym pažoutům nebrání...teda nemuzu mluvit za ostatni ale nerekl bych ze ne106kam bude vjezd zakazan...naopak...;) jo a :xvul ale nekdo kdo tam pofrci, nema moznost, sanci, prilezitost.....sehnat a privezt tam, nejakej vyfucek? :) nechci byt nejtizsi švestka na trati....:D

Odesláno

Taky bych řekla, že se jiným pugům nebráníme. Aby to nakonec nedopadlo tak, že tam bude víc jiných pugů než 106teček.... Jen kdyby tedy chtěl ještě někdo dorazit, tak prosím nahlásit co nejdříve, ať to můžu dořešit s tím letištěm.... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...