jiri106xs Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Ještě aby ne... Ale Aleš nemá \"bordelsvětýlko\":D:D Jj, to je jasný, že tam nepojedem třeba v deseti autech jen tak na náhodu;) joo, a jinak \"Toto fórum je můj domov\":aut [upravil dne 5.10.2009 jiri106xs] Citovat
jiri106xs Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 nedělej si iluze..., zase tak horký si myslím, že to nebude... Citovat
KeiTynka Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Gratulace!!! No to je fakt, to nemá, ale kdybys to náhodou nestihl doopravit, tak budeš mít celou cestu na to, abys mu světýlko taky nějak potunil.... :D Jak jsem počítala, tak kdyby přijeli všichni, co psali že přijedou a přivezou s sebou, tak bude cca 15-16 aut... A to už není marný, řekla bych.... Citovat
jiri106xs Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Ne to ne... bordel světýlko je moje, to dál rozšiřovat nebudem. Takže těch 10 bude úspěch... já bych mohl přivézt dvě, ale nakonec budu rád, jestli dopadne vůbec to jedno... Citovat
Lentilka Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 tak techničák doma, technická domluvená, snad dojde do pátku výplata... Citovat
Ladis8 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 snad :-) já mám brzdy kooonečně hotový takže snad se nestane nic proč bych nemohl jet :-) Citovat
makouš Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 nepojed enekdo z plzne nebo prahy ze by nas t tohodle kouta jelo vic Citovat
KeiTynka Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Tak pánové , z letiště přišla informace takováto, tak prosím rozhodněte....: \"Dobrý den, Možné to je, otázkou je zda si máte zájem o klasický pronájem plochy nebo Vám postačí povolení k vjezdu, přičemž je třeba počítat s dalšími vozy nebo bruslaři na ploše. Prosím ještě o info o jaké časové rozmezí se jedná.\" Podle mě by mohlo stačit povolení k vjezdu. Jelikož nás tam bude dost, tak by neměl být problém, kdyby jeden zůstal na konci a pohlídal, aby tam nikdo nevletěl. A bruslaři už bývají většinou \"vycvičení\", že když vidí autíka, jak se řítí po ploše, tak uhnou nebo se zdržují vzadu.... Jo a zkuste nahodit to časové rozmezí, já nějako nemám představu.... [upravil dne 6.10.2009 KeiTynka] Citovat
makouš Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 ja si myslim ze by to taky stacilo ten vjezd no a ten cas okolo obeda treba Citovat
KeiTynka Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Tam je spíš asi myšlený na jak dlouho.... Jinak bych to taky viděla tak nějak po obědě.... Dejme tomu cca 13tá hod? Citovat
oni Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 skoda ze to mate jen 106, od hoskovic je plno lidi co by prijelo. Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Nikdo se jinym pažoutům nebrání...teda nemuzu mluvit za ostatni ale nerekl bych ze ne106kam bude vjezd zakazan...naopak... jo a ale nekdo kdo tam pofrci, nema moznost, sanci, prilezitost.....sehnat a privezt tam, nejakej vyfucek? nechci byt nejtizsi švestka na trati.... Citovat
KeiTynka Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Taky bych řekla, že se jiným pugům nebráníme. Aby to nakonec nedopadlo tak, že tam bude víc jiných pugů než 106teček.... Jen kdyby tedy chtěl ještě někdo dorazit, tak prosím nahlásit co nejdříve, ať to můžu dořešit s tím letištěm.... Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 tak nejak nemuzu vymyslet jakej blafacek tam dat...laik proste no...co jste cpali na 106 sport? aby to moc nervalo...ale uz dal neznelo jako elektromotor.... Citovat
Lentilka Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 sem ti mohl prodat tu moji ragazzon rouru:D ale jirka byl rychlejší.. Citovat
Lentilka Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 ja bych to viděl kolem oběda at nemusime vstavat ve čtyři:) Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 rikal jsem ze nechci elektromotor ani totální řev...obavam se ze to nesplnuje ani jedno.... Citovat
jiri106xs Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 Ragazzona nedám... ale mám doma ještě toho remuse... Citovat
Alesek Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 neni problem to jirko nasvitit do cervena:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.