jakub106GTI Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 to jsem zvědavej kolik lidí se tam nakonec ukáže:D aby to nedopadlo jako v kolíně když tam byla jen jedna 106 tka:D Citovat
KeiTynka Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 No tak jestli dorazíš, tak tam budem minimálně dva. Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Tak jsem si na Vás do hoškovic naolejoval a nakonec 700 neplatilo..jak to tak byva..to byla predstava za polosynt. dopadlo to 5W 40 Valvoline Ultra plná S +filtr+práce 1140,- a když už jsme byli v tom tak novej palivovej filtr za 280...podle vseho tam byl jeste porad origo... na 78000km...vytekl z nej asfalt.... Citovat
Lentilka Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 ja bych to viděl na dva dny když už tam budem, večer někam zajdem a přespime třeba v autě... Citovat
Alesek Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Tak u mně už je docházka na 100% jistá budu se těšit:) Citovat
Ladis8 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 já fakt udělám všechno proto abych taky dorazil :-) vše záleží jen na tom jestli stihnu dodělat ty pitomý brzdy který už měli bejt dávno hotový :-( Citovat
jiri106xs Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 Tak u mě nastal takový \"menší\" problém v práci... Snad se to v týdnu vyřeší... Citovat
Ladis8 Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 No musí se to vyřešit :-) chci vidět tvýho bílýho draka :-) já v podstatě na 99% dorazim ptž zejtra nebo v pondělí budu mít určitě hotový brzdy a pak už mi nic nebrání :-) už se na vás těšim Citovat
kujon106 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Když bych jel, tak bych jí asi vzal s sebou Zatim to ale u mě vypadá že to na 90% nedopadne - nestihnul sem v pátek pojišťovnu, takže nový sklo bude nejdřív teďka na konci tejdne a navíc to auto už vůbec nestartuje nevim co s tim. Takže si asi chvilku pobude v servisu. Citovat
BulkaNeAsi Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 lentilka - no vzhledem k tomu ze mame volno stejne tak bych ji asi vzit mel...akorat nevim jak by se tvarila na to ze budem spat v aute... ...jinak teda..mozna je to jen tim ze vim ze je to zrovna měněný...ale řekl bych, že po výměně oleje a pal. filtru - jednička a dvojka stejná....ale trojka a hlavně 4 táhne líp....pětku nevím...tu moc nepoužívám takže ji nemám nastudovanou.... Citovat
jiri106xs Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 Já jsem zatím v servisu a nevim nevim, jak to dopadne... Citovat
Alesek Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 No Jirka pojede, páč jinak ho unesu do mého auta:D Lentilka: Svojí drahou polovičku beru sebou:) Citovat
jiri106xs Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 :D Však to se kdyžtak ještě domluvíme, ale stejně.... když tam nebudu mít autí, tak se mnou bude kulový... Citovat
Ladis8 Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 tyjo koukám všichni berou polovičky sebou... to bych jí asi taky měl přibalit co? :-D Citovat
KeiTynka Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Já žádnýho \"polovičku\" nemám, tak dorazím asi sama.... Jinak předběžněj jsem koukala na webovky letiště a píšou tam 100,-/hod za auto, ale my vždy platili 50,-/hod. Dneska tam napíšu... Na jak dlouho to tam vidíte? [upravil dne 5.10.2009 KeiTynka] Citovat
jiri106xs Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Aleš bere drahou polovičku sebou... MNĚ...:D:D KeiTy: Až tak? Jak jsme tam byli, tak jsme strávili o dost víc, jak hodinu a nijak to neřešili.... dokonce jsme myslím ani neplatili nic ne?... Zkus nějakou hromadnou slevu;) [upravil dne 5.10.2009 jiri106xs] Citovat
KeiTynka Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Tak to budete teda povedenej páreček.... No to je oficiální cena, co měli na webovkách, tak podávám předběžný informace. Už jsem jim tam psala, tak uvidíme, co mi odepíšou..... My jsme sice neplatili nic, ale taky jsme tam byli jen dva a přijeli jsme s tím, \"buď to vyjde a nebo ne\". Jenže tady to chci pro jistotu zajitit dopředu, víš? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.