Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vstup do palubního počítače P607-změna jazyka

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji vstoupit do palubního počítače vozu Peugeot 607 typ 9 verze 9D4HXG (2,2HDi) abych změnil francouzké menu palubního PC včetně všech informačních, varovných hlášení a navigace do češtiny.

Jak na to?

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

cd se softem jinak ne je to tu někde napsané,tak pátrej

Mám toto menum.th.jpg

Nemohu to najít, pls poraď kde to hledat?

Dík

[upravil dne 16/9/09 Kyj]

Odesláno

ja som jazyk menil priamo v menu, nemáš tam takú možnosť, ja ale navigačku nemám, avšak v základe to má asi 6 jazykov v ponuke, by som to skúsil v nastaveniach...

Odesláno

Tak Jofo mal pravdu navigačka sa mení na CD-ROM, tak to popisuje manuál...

Odesláno

:( V nasavení palubního PC a tedy i navigace je volba několika cizích jazyků, ale CZ ani SK tam samozřejmě není. Vůz je koupený v Belgii a v TP je napsáno, že je to verze vyráběná pro Itálii.

Představoval jsem si to asi tak, že např. nějakou redukcí se připojím na konektor co je pod prostřední odkládací schránkou (pro diagnostiku), připojím klávesnici a myš (nebo vytvořím síť s notebookem) a mohl bych v tom operovat. Zkoušel jsem to s MultiDiagem, jenže zde jsou natvrdo nastavený parametry a možnosti pouze pro diagnostiku vozu, které je možné \"navštívit\" a komunikovat s palubním PC.

Nebo jsem si myslel, že mi někdo pošle návod jak sestavit data a příkazy na CD a jak potom postupovat při zavedení CD do palubního PC. Samozřejmě otročinu při změně výrazů a hlasu bych si musel odmakat sám. :)

Jistě je to možné, protože je to tady v inzerci

Odesláno

No takze takto. Ak chces menit jazyk tak potrebujes CD nieco ako take bootovacie na PC. V menu si nastavys zmenu jazyka aky potrebujes.. Radio ta vyzve aby si vlozil systemove CD. Potom si to natiahne z toho Cd a je to. Nikde nedostanes original s cestinou alebo slovencinou. To vsetko co tu je je od ludi ktory si dali tu robotu a prelozili postupne jednu hlasku za druhou. Urobili to tak ze v subore v ktorom su tieto hlasky napriklad v subore s anglictinou prelozili a prepisali vsetko do slovenciny alebo cestiny. Takze ak chces zmenit jazyk z nemciny na sk alebo cz tak si zvolis jazyk anglicky a radio ponatahuje vsetky hlasky co su tam, ale budu v sk alebo cz. cele je to popisane v tom odkaze co som dal vyssie. takze ziadne pripojenie s laptopom na diagnosticku zasuvku ale manualne poprepúisovat vsetky hlasky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...