Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: JUICE

Původně zaslal: Ondra_S16

ty 306ky byly tak pozadu? co se jim stalo?:myslim mi rekni jiri, ze ti to tak jede:D:)

to bylo tim, že jsem neviděl kdo to vůbec startuje, tak jsem vyrazil až když se každý rozjel :-) řidič-Stříbrné GTI-6, ale při druhym strartu mi to nadělil akorát na startu, ale když jsem tam dal dvojku tak jsem ho začal brát... :D

Jj, po tom, co jsem tam nenacpal trojku:D

Jinak, co v tom STčku bylo? Čekal jsem od něj trochu víc...

[upravil dne 15.9.2009 jiri106xs]

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: JUICE

ty 306ky byly tak pozadu? co se jim stalo?:myslim mi rekni jiri, ze ti to tak jede:D:)

to bylo tim, že jsem neviděl kdo to vůbec startuje, tak jsem vyrazil až když se každý rozjel :-) řidič-Stříbrné GTI-6, ale při druhym strartu mi to nadělil akorát na startu, ale když jsem tam dal dvojku tak jsem ho začal brát... :D

už dřív, ale to je jedno škoda, že jste nejeli víckrát a nebo mi nepřijeli dřív ;) ST 170 znamená 170 koní a dvoulitr taky 6 kvalt...

[upravil dne 15/9/09 JUICE]

Odesláno

Pěkné fotky, naživo vypadaly ty autíka ještě líp :). Jinak kde je ten lom?

Akorát mě mrzí, že už nemam Mi-čko, by mě zajímalo s těma 106...

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Jinak, co v tom STčku bylo? Čekal jsem od něj trochu víc...

[upravil dne 15.9.2009 jiri106xs]

No má to +- 127kW a krouťák nějak 196Nm. A ta 5dvířková verze má proti 306S16 asi 40 kilo navíc, třídvířko nevim kolik má. Ale na tyhle sprinty mi přijde, že to má moc dlouhý převody. Jednička a dvojka ještě dobrý, ale trojka a čtyrka jsou proti S16 už delší. Kde u S16 dáváš 6tku tak já řadim teprve 5. 6tka je tam nějak navíc, na dálniční jízdy :) Ale pak když jsme zkoušeli s Béďou pružný tak to bylo vyrovnaný, nebo mě to tak přišlo :aut

Příště musim z kufru vyházet všechen ten balast co tam vozim :)

Odesláno

Kolik vazi? Nemas nahodou tu co byla na netu s udavanymi 95kW?

Váhu neznám... ještě jsem nedostal velký techničák, ale stejně to pak pojedu někam vyzkoušet, kolik má.:)

Jj, to je ona, ale to bylo původnímu majiteli jen řečeno, že by měla být chipnutá, ale žádný papír či graf z brzdy neměl, takže podle mě jen výmysl... Jediné, co na ní je, tak otevřené sání a koncák supersprint.

Odesláno

Ne ne, žádný lízo... Na to je moc moc u země;)

Plány? Přes zimu to nechám tak, jak je a na jaře se bude hlavně lakovat... až bude vypadat tak, jak bych chtěl, tak se třeba dostane na nějaké motorové úpravy, ale to je otázka vzdálené budoucnosti...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...