Fr3sh Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 Nezkoušel jste někdo sundavat ty prahy a lemy na sportu? 1/3 je odlepená, nebo teda špátný tu plastový sráče, rád bych to vyměnil, ale bojimse že to někde popraská...máte stím zkušenosti? popřípadě kolik za ty cvočky chtějí? Díky Citovat
Guest Meky Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 za ty aretovaci krouzky mam pocit ze chtej 11,-/ks ale pod tim musi bejt takovy gumovy tesneni proti vibracim ale to prodavaj pouze po 50ks coz je blbost kupovat .... ja to udelal tak ze jsem v hornbachu koupil podobne velke gum. tesneni ke kohoutkum na vodu :super a pohodicka ... jo a sundavat to je strasny pocitej stim ze asi neco urves, jde to blbe:nevim Citovat
Fr3sh Odesláno 14. září 2009 Autor Odesláno 14. září 2009 Už jsem to po icq vyřešil s kujonem, nebudu to sundavat, jen koupim lepidlo a napadlam to tam, to mi bylo doporuceno Citovat
Lentilka Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 ja to mam taky prilepene;) ale i pridelane tema kolikama kdyby nahodou, kamos to na saxu ve 200 ztratil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.