Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pretekar

Viete mi niekto poradiť, kto by mi vedel spraviť vypínatelné ESP??? To sériové sa zapne po prekročení 50km/h a je to dosť otravné :myslim

treba zistit aky je rozdiel medzi verziami THP 150 a 175,

tam je totiz ESP trvalo vypinatelny, nezapne nad 50 km/h

Odesláno

To viem, ale kto mi to spravi??

nemoze byt napr to ze sa to len cez diagnostiku upravy na tu verziu 175 ? nemyslim si ze by tam bolo ine riadiace nieco a co ja viem co pri nasom motore.. mozno sa to lisi len softwerovo.

moj typ :)

skusim sa spytat jedneho chalana

• O 6 měsíců později...
Odesláno

V GTI teda verzii 175 je ina riadiaca jednotka. TA naša GT nepodporuje tento ukon a a nyk sa nám nechce do softu tak moc šparať. Tak najednoduchšie vybrať poistku :D no a potom :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

To nepomoze uplne ako by som chcel. V tom momente nefunguje rozdelenie brzdovej sily medzi prednou a zadnou napravou a tym padom zadne kolesa sa zablokuju len co sa dotknes pedala brzdy :(

Nejaky servisak mi nevie povedat ci soft ohladom ESP je v riadiacke motora alebo v riadiacke ABS?? A ked je v riadiacke ABS ci by stacila vymena za tu z RC?

Odesláno

Da sa to v riadiacej jednotke motora vypnut s tym ze prepinanie je mozne len softwarovo nakolko na tlacitko to spravit nevedia.

potom ako to je spravene v THP 175 ?

kua nejak sa to musii dat.... :myslim

Odesláno

V THP 175 je iny softwér v riadiacke a tym padom nezapina pri 50km/h. Do takeho zasahu sa nikomu nechce. Takze taketo vypnutie je asi jedina moznost pre nas THP150-karov :)

Ide to asi aj cez planet...mne to robil chlapik cez nejaky iny soft.

Odesláno

si sa ani nepochvalil že ti nejaky chlapik robil soft v afte..........

Znamý???? alebo?

To znamena ze mas ESP upne vypnute a da sa ti zapnuť až ked ho navštiviš???

Ako to znaša riadačka?? nedava ťa do nudzaku respektive nesvieti ty motor??? alebo nejaka chyba???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...