Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No a mna chytila choroba....ale pridem...snad to nebude vadit :)

Dúfam že nebude pre chorobu zatvorené :D (myslím tú diagnostiku) tož ber to ako tretie a posledné pripomenutie:D:D:D .

Durko máte v picerke aj rúšky?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A inak zajtra ked niekto uvidi pred tym servisom v Trnave bielu 306ku so znackou PB, tak po mne zhuknite, este vas nepoznam:D

Neboj PB je značka nám dosť blízká, používajú ju v Bohuniciach tak si neprehliadnutelný :D určite budeš svieťiť :D:D:D

[upravil dne 17/10/09 jkmtrnava]

Odesláno

Tak som si hovoril, ze umyjem auto, ale dnes to nauzaj nespravim :D

Letne mam tiez, je to este OK :D

Obaf zober Jumpera :P

o 14 tej pred begamom

(jak sa poznam, urcite budem 5-10 minut meskat :D )

Odesláno

Nakoľko by bola hamba aby som prišiel na Cliu tak berem JeanLuia. Pred chvíľou som menil váhu vzduchu a trošku som sa v nej vrtal tak je celkom možné že neprídem alebo keď tak doskackám s veľkým meškaním. :D

Odesláno
Původně zaslal: Durko

pohotovosť je že si na telefóne nie že sedíš doma

a to je ak sa nemylim do 180 min sa maš dostaviť do kasína

u nás sa nevedia rozhodnúť do koľko minút, jedny vravia do 60, daľší do 120 a iný do 180. som z toho komplet znechutený a to mám po 24-rke. Nabudúce Durko. Tešil som sa. :(

dnes som v postate rád že žijem:D

Odesláno

Jaaaj, na teba som marko zabudol :D Zase vyhovorky.

S nitry do bahona to mas 63 Km, takze si do 60 minut v pripade potreby na mieste ci nie ?

Ale jaaa som to vedel :D

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ty rypák jeden:D:D:D:D

Ja a rypákk :D :D :D Pocuvaj, sme sa tak bavili, a sme hovorili ze buduci zraz by mohol byt v hoferi v Nitre, takze dufam ze aj tam budes mat nejake vyhovorky, ze mas pohotovost :D

A ten budete organizovat vy s dedom :P

Odesláno

Tak tak to sa kecalo v Šúrovciach, asi preto že to nieje u Hofera sa deddo306sw nehlási:D:D:D aspoň v tomto vlákne - alebo je na dovolenke :myslim alebo je ťažko pracujúci :D , možno mu zlyhala technika (PC) :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

trošku som sa v nej vrtal tak je celkom možné že neprídem alebo keď tak doskackám s veľkým meškaním. :D

Čo bojíš odtial ťa bud odtiahneme :bojim alebo to necháš na náhradné diely Durkovi :potlesk no alebo nakoniec si to rozmyslí a pojde aj sám domou :o:D:bacha:roker

Odesláno
Původně zaslal: marko306

no deddo bol na svadbe tak ten ešte určite dospáva.

no ok u toho hoffera, ale neviem či tam netreba stoli zajednávať:myslim Zistíme a dáme vedieť.

Urcite treba, preto budete organizovat :)

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

marko tak si aspoň odskoč do báhoňa

ne, ne dnes, je aj tak Lukáša (môj syn je Lukáš) a už mám v sebe za jeden:D prajem všetkým príjemné posedenie:papa

Odesláno

Celkom sa cudujem ze pisem prvy :)

Takze pred chvilou som prisiel , zraz velmi vydareny, zatial najlepsi s tych \"mini\" a ked to takto pojde dalej, tak predcime aj velky zraz co bol v piestanoch :P

Vela ludi, dobra nalada, snazil som sa s kazdym troska pokecat, ked mi to nahodou s niekim nevyslo, tak sa ospravedlnujem...

Pizzeria paradna, prijemna obsluha, ludove ceny, velmi dobra pizza.

Vsetkym velmi pekne dakujem za ucast a dobru naladu, len tak dalej :)

Buduci, ked sa nic nepokazi, dufam ze bude v nitre :P

Fotky pribudnu snad ochvilu

* Specialne podakovanie Kaprovi a jeho cerstvej manzelke za vela dobrych svadobnych kolacov :) a clenom Qcko + partnerka, JozefSV a PeterTN + partnerka za to ze merali \"dlhu\" cestu na nas \"minizraz\" :)

Este raz DAKUJEM :super:super:super:super:super:super:super:super

Odesláno

PS: Dakujem aj durkovi za koberec a organizaciu + prihovor a dobre vybrane miesto :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...