Qcko Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 jkmtrnava ... ja cez nu nechodim, ako domaci poznam skratky ... ale nezavidim krizovatku pri poste nikomu:nevim Citovat
Durko Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 už sa to blíži. pomaly smer Báhoň Citovat
jozefsv Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 snazim sa nieco vymysliet.tak na 50% zatial to vyzera slubne.durko daj pre istotu adresu na tu pizzeriu nech si ju hodim do navi ak nahodou nestihnem stretavku v tt.suradnice mi nic nehovoria edit: poprosim od niekoho aj tu adresu v tt [upravil dne 16.10.09 jozefsv] Citovat
Durko Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 je to ulica 1.Mája ale či ti to zobere navigačný to neviem. niekde som tu písal ako sa tam dostat aj kontakt na mňa keby niečo kludne volaj Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 edit: poprosim od niekoho aj tu adresu v tt pozri si http://www.begam.sk/index.php?x=2&y=10&z=0&s=0&from=2 máš tam popis aj adresu aj foto [upravil dne 16/10/09 jkmtrnava] Citovat
Durko Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 no a už sa to zbiera. prvý už dorazil Petertn1 tak už sme minimálne dvaja Citovat
pastorek Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Původně zaslal: jozefsv snazim sa nieco vymysliet.tak na 50% zatial to vyzera slubne.durko daj pre istotu adresu na tu pizzeriu nech si ju hodim do navi ak nahodou nestihnem stretavku v tt.suradnice mi nic nehovoria edit: poprosim od niekoho aj tu adresu v tt [upravil dne 16.10.09 jozefsv] V TT to máš a potom je to jednoduché. Vyberieš sa smerom von z mesta a stále ideš po hlavnej. Prejdeš okolo dedinky Cífer a ďalšia je Kaplna. Tam tesne za tabuľou je odbočka v pravo na Báhoň a Šenkvice. Odboč, stále choď po hlavnej až prídeš pod železničný podjazd. Kúsok za ním sa dostaneš ku križovatke za malým esíčkom a oproti zbadáš cintorín, tak tam odboč do prava a si pri pizzérii. Ak zablúdiš, volaj, pošleme spojku zabalenú v pežoťáckej zástave na hlavnú cestu. Citovat
Qcko Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: Durko no a už sa to zbiera. prvý už dorazil Petertn1 tak už sme minimálne dvaja To uz akoze sedite v pizzerke:D Kazdopadne zajtra vyrazam smer Trnava:super Citovat
jozefsv Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jozefsv snazim sa nieco vymysliet.tak na 50% zatial to vyzera slubne.durko daj pre istotu adresu na tu pizzeriu nech si ju hodim do navi ak nahodou nestihnem stretavku v tt.suradnice mi nic nehovoria edit: poprosim od niekoho aj tu adresu v tt [upravil dne 16.10.09 jozefsv] V TT to máš a potom je to jednoduché. Vyberieš sa smerom von z mesta a stále ideš po hlavnej. Prejdeš okolo dedinky Cífer a ďalšia je Kaplna. Tam tesne za tabuľou je odbočka v pravo na Báhoň a Šenkvice. Odboč, stále choď po hlavnej až prídeš pod železničný podjazd. Kúsok za ním sa dostaneš ku križovatke za malým esíčkom a oproti zbadáš cintorín, tak tam odboč do prava a si pri pizzérii. Ak zablúdiš, volaj, pošleme spojku zabalenú v pežoťáckej zástave na hlavnú cestu. dik za vysvetlenie ale staci mi ulica.vlastne vas asi stihnem v tt takze sa uvidime uz tam Citovat
marko306 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 tak chlapi ja sa odhlasujem, nadrbali mi hotovosť Citovat
jozefsv Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: marko306 tak chlapi ja sa odhlasujem, nadrbali mi hotovosť aku hotovost.dostal si pokutu?to neva ja tiez finisujem ku koncu roka Citovat
marko306 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 jajha keby sa dalo tak hned sa na to vyse... Citovat
Y2K Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 No a mna chytila choroba....ale pridem...snad to nebude vadit Citovat
Qcko Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Mam pocit ze vsetci budu pit caj:aut A inak zajtra ked niekto uvidi pred tym servisom v Trnave bielu 306ku so znackou PB, tak po mne zhuknite, este vas nepoznam:D [upravil dne 17.10.2009 Qcko] Citovat
pastorek Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Qcko, to nebude treba, sme neprehliadnuteľný. Citovat
Durko Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 dufam Peťo že prideš na jeanluovi a nie v taške. už Vás čakáme a musím si rypnúť a niektorí maju cestu do pizzerky už nacvičenú lebo boli aj dnes Citovat
Durko Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: marko306 ne, ne. pohotovosť v robote pohotovosť je že si na telefóne nie že sedíš doma a to je ak sa nemylim do 180 min sa maš dostaviť do kasína [upravil dne 17/10/09 Durko] Citovat
jozefsv Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: Y2K No a mna chytila choroba....ale pridem...snad to nebude vadit dufam ze prides aj preto som rozhodnuty ze idem.hodime rec a nielen cez net. vyrazam rano o 8 tak to snad do 2 stihnem v tt.len nech neprsi bo aj auto som umyl kua. inac pridem s paradnym zvukom.mam dieru v zadnom tlmici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.