Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

snazim sa nieco vymysliet.tak na 50% zatial to vyzera slubne.durko daj pre istotu adresu na tu pizzeriu nech si ju hodim do navi ak nahodou nestihnem stretavku v tt.suradnice mi nic nehovoria

edit: poprosim od niekoho aj tu adresu v tt

[upravil dne 16.10.09 jozefsv]

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

snazim sa nieco vymysliet.tak na 50% zatial to vyzera slubne.durko daj pre istotu adresu na tu pizzeriu nech si ju hodim do navi ak nahodou nestihnem stretavku v tt.suradnice mi nic nehovoria

V TT to máš a potom je to jednoduché. Vyberieš sa smerom von z mesta a stále ideš po hlavnej. Prejdeš okolo dedinky Cífer a ďalšia je Kaplna. Tam tesne za tabuľou je odbočka v pravo na Báhoň a Šenkvice. Odboč, stále choď po hlavnej až prídeš pod železničný podjazd. Kúsok za ním sa dostaneš ku križovatke za malým esíčkom a oproti zbadáš cintorín, tak tam odboč do prava a si pri pizzérii.

Ak zablúdiš, volaj, pošleme spojku zabalenú v pežoťáckej zástave na hlavnú cestu.

Odesláno
Původně zaslal: Durko

no a už sa to zbiera. prvý už dorazil Petertn1 tak už sme minimálne dvaja

To uz akoze sedite v pizzerke:D

Kazdopadne zajtra vyrazam smer Trnava:super

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: jozefsv

V TT to máš a potom je to jednoduché. Vyberieš sa smerom von z mesta a stále ideš po hlavnej. Prejdeš okolo dedinky Cífer a ďalšia je Kaplna. Tam tesne za tabuľou je odbočka v pravo na Báhoň a Šenkvice. Odboč, stále choď po hlavnej až prídeš pod železničný podjazd. Kúsok za ním sa dostaneš ku križovatke za malým esíčkom a oproti zbadáš cintorín, tak tam odboč do prava a si pri pizzérii.

Ak zablúdiš, volaj, pošleme spojku zabalenú v pežoťáckej zástave na hlavnú cestu.

dik za vysvetlenie ale staci mi ulica.vlastne vas asi stihnem v tt takze sa uvidime uz tam

Odesláno

Mam pocit ze vsetci budu pit caj:aut

A inak zajtra ked niekto uvidi pred tym servisom v Trnave bielu 306ku so znackou PB, tak po mne zhuknite, este vas nepoznam:D

[upravil dne 17.10.2009 Qcko]

Odesláno

dufam Peťo že prideš na jeanluovi a nie v taške.

už Vás čakáme

a musím si rypnúť a niektorí maju cestu do pizzerky už nacvičenú lebo boli aj dnes

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ne, ne.:D pohotovosť v robote

pohotovosť je že si na telefóne nie že sedíš doma

a to je ak sa nemylim do 180 min sa maš dostaviť do kasína

[upravil dne 17/10/09 Durko]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No a mna chytila choroba....ale pridem...snad to nebude vadit :)

dufam ze prides aj preto som rozhodnuty ze idem.hodime rec a nielen cez net.

vyrazam rano o 8 tak to snad do 2 stihnem v tt.len nech neprsi bo aj auto som umyl kua.

inac pridem s paradnym zvukom.mam dieru v zadnom tlmici

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...