Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Durko

necháme sa prekvapiť

nejazdim momentalne do prace sam a tak urcite neprehovorim posadku aby isla den skor co chapem ked niekot pride domov v piatok vecer a v nedelu rano aby odchadzal.takze nabuduce to snad uz vyjde

Odesláno

čaute všetci, až mi je to ľúto, že nemôžem prísť na tento minizraz, ale nedá mi aby som sa aspoň takto neozval, dúfam, že akcia dopadne dobre, čo ako by som chcel nemôžem prísť a nie je to vzdialenosťou ale vážnou akciou v rodine - moja vnučka má 1 rok takže iste ma chápete, sná´d budú Piešťany II. pokračovanie tam sa uvidíme:papa:papa:papa

Odesláno

Zdravim vsetkych :papa Tak aj ja na 99% potvrdzujem svoju ucast na minizraze (plus moja priatelka samozrejme). Ja mam zimaky cerstvo nahodene, tak sa snehu uz nebojim :super (zajtra cestujem na vychod pod Tatry a tam sa neoplati zimu podcenovat). Tesime sa na vsetkych zucastnenych.

[upravil dne 12/10/09 petertn1]

Odesláno

Nedela sa blizi, takze si vyberte na com mam prist, pretoze sa neviem sam rozhodnut:

1. 406

2. Jumper

:D

P.S.:keby niekomu (Lubk0-vi) vadilo, ze jumper nema v znaku leva, tak neakych zvysnych levov doma mam, len ich musim najst.

(podarujem za kofolu, keby niekomu chybali)

Odesláno

No dnes som si dal na letnych gumach jazdu zrucnosti a dufam len v to, ze Trnava je dost na juhu na to aby tam snezilo :D ... lebo tu sa dost smyka:roll

Odesláno

Tak páni tu v tatrách je jazda zručnosti:popadané stromy , napadaný sneh, cesta zarúbaná a tí ktorí nestihli prezuť majú \" povinné tance na lade (ceste)\" :D:D:D Ako pozerám na to \"na tachometri 20 a smrť v očiach :D:D:D \"

Ale tí čo majú obuté zimné ...:roker .

To Y2K : druhá pripomienka ::nezabudni :bacha

To Qcko :Len medzi rečou, jazda zručnosti je uvás cez tu vašu inkriminovanú križovatku :D:bacha:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...