Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mirec307break

možno sa pridám aj ja keď možem. Ale tie koláčiky po dvoch týždňoch neviem? Radšej ich daj do mrazničky.

Durko:

Je tam niečo pre deti mám 5 a 8 rokov.

[upravil dne 6/10/09 mirec307break]

Neboj koláče sú v mrazničke. A dohodnime si čas odchodu. Už sa neviem dočkať.:super

Odesláno

Spolocny vyjazd z Trnavy sa paci aj mne, aspon nebudem tym krajom bludit:aut ... len mi niekto ukazte na mape kde je ten servis Peugeot:roll (stacia suradnice:aut)...

Odesláno

Tiez som to videl v spravach, dufam ze to do nedele (dalsej) vysmradne:D ... inak blazni ti kamionisti, dnes sme frcali z Prahy po D1, nevyjadrujem sa:roll

Odesláno

Len mi to treba este pripomenut predtym tesne lebo ako sa poznam to zabudnem doma :D

Tak pámi dostal som sa k netu( je aj tu v horách), vidím že sa to riadne rozbehlo :super tak sa mi to páči. Ale píšem hlavne pre Y2K ako prvú pripomienku aby nezabudol zobrať diagnostiku. Čítal som celé (aspoň si myslím) vlákno a ešťe ma zaujíma stretnutie \"čas\" pri peugeote v TT. Odchod mi je jasný 14:30 hod no príchod??

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

...ešte ma zaujíma stretnutie \"čas\" pri peugeote v TT. Odchod mi je jasný 14:30 hod no príchod??

Navrhujem od 14:00 aby zostala časová rezerva pre meškajúcich.

Odesláno

Ja som v kúpeľoch a domov chodím len cez víkend a teda len cez víkend sa dostanem na net, nakoľko v kúpeľoch to je trochu zložité, ale súhlasím s časom a miestom. Stretneme sa teda medzi 14:00-14:30 pred servisom Peugeotu na bratislavskej.

tiež dúfam že sa to počasie trochu umúdri.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...