marko306 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 roxbury, to sa nepýta. Napíšeš, že prídete a hotovo. Samozrejme, že sa môžeš pridať. Všetci sú výtaný Citovat
gedu Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 mne keď to vyjde tak prídem aj s manželkou a 5ročným synom;) to Lubk0: ja sa ti predtým ozvem:super Citovat
Durko Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 nebude sám ja mam 2 ročneho syna ,dcera ma 5, marko306 je na tom podobne ako ja a možno nejaká ratolesť ešte pribudne. to Qcko: neboj zvládneme Citovat
neumahr1 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 chaôani pridal by som sa len 18 cestujem do srbska Citovat
pastorek Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Původně zaslal: roxbury7 možem sa pridat aj ja? s priatelkou by sme prišli pozriet tiež. aj treba nejaké prípovedné?:D:papa To s tým prípovedným je zaujímavý nápad len škoda že ho nerealizujeme. To sa robí až na veľkom zraze a druhý deň sa niektorým pletú nohy .... Citovat
rastacreative Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Chalani som sa odrbkal som si myslel ze to je uz tuto nedelu mam chaozz v datumoch. Inak ak mas dost toho koberca tak by som ho bral ak mi vide z neho vyrezat. este dohodneme Citovat
rastacreative Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 A co to je za koberec?? taky do aut?? skus ho zmerat a posli rozmeri ja si zmeram kufor a snad sa to bude dat vyrezat Citovat
pastorek Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Podľa originálu sa dá vyrezať temer vždy. V každom aute som mal vystrihnutý a v prípade veľkého znečistenia šiel do smetia. Mimochodom, tiež by som našiel kúsok technického koberca vhodný na vystrihnutie. Mám doniesť? Budeme pred picérkou \"kobercovať\"? Za jedny dlhé Marlborky sa dohodneme. Citovat
kaper Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Gedu ked pojdes napis, vyrazime spolu winco ja mam tiez \"len\" 22 a zenaty som neni Ale no ja mám 29 a som ženatý 54hodín a prídem aj s manželkou a koláčmi. A navrhujem spoločný odchod z TT. Trnaváci a všetci čo pôjdu cez TT:papa [upravil dne 5.10.2009 kaper] Citovat
pastorek Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Blahoželám k svadbe, nech vám to vydrží až kým spolu nezostarnete. K spoločnému odchodu z TT sa ochotne pridám. Keď pozriem koľko účastníkov má byť tak sa k tým koláčikom radšej predbehnem. Citovat
Y2K Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Odchod z TT schvalujem aj ja...a rad sa pridam Citovat
pastorek Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 ... a máme spanilku smer Cífer - Báhoň. Citovat
mirec307break Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 možno sa pridám aj ja keď možem. Ale tie koláčiky po dvoch týždňoch neviem? Radšej ich daj do mrazničky. Durko: Je tam niečo pre deti mám 5 a 8 rokov. [upravil dne 6/10/09 mirec307break] Citovat
mirec307break Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: Durko co myslíš pre deti? Ihrisko, kde by im prešiel čas. Citovat
Durko Odesláno 6. říjen 2009 Autor Odesláno 6. říjen 2009 no ihrisko zrovna asi nie ale deti bude asi dosť tak dufam že sa zabavia popripade ich pustime k nam do dvora čo je asi 7 m od pizzerie a vymyslíme im zábavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.