Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nebude sám ja mam 2 ročneho syna ,dcera ma 5, marko306 je na tom podobne ako ja a možno nejaká ratolesť ešte pribudne.

to Qcko: neboj zvládneme

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

možem sa pridat aj ja? s priatelkou by sme prišli pozriet tiež. aj treba nejaké prípovedné?:D:D:papa

:myslim To s tým prípovedným je zaujímavý nápad len škoda že ho nerealizujeme. :D

To sa robí až na veľkom zraze a druhý deň sa niektorým pletú nohy .... :D

Odesláno

Podľa originálu sa dá vyrezať temer vždy. V každom aute som mal vystrihnutý a v prípade veľkého znečistenia šiel do smetia.

Mimochodom, tiež by som našiel kúsok technického koberca vhodný na vystrihnutie. Mám doniesť? Budeme pred picérkou \"kobercovať\"? Za jedny dlhé Marlborky sa dohodneme. :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Gedu ked pojdes napis, vyrazime spolu :P

winco ja mam tiez \"len\" 22 a zenaty som neni :D

Ale no ja mám 29 a som ženatý 54hodín a prídem aj s manželkou a koláčmi. A navrhujem spoločný odchod z TT. Trnaváci a všetci čo pôjdu cez TT:papa

[upravil dne 5.10.2009 kaper]

Odesláno

Blahoželám k svadbe, nech vám to vydrží až kým spolu nezostarnete.

K spoločnému odchodu z TT sa ochotne pridám. Keď pozriem koľko účastníkov má byť tak sa k tým koláčikom radšej predbehnem. :D

Odesláno

no ihrisko zrovna asi nie ale deti bude asi dosť tak dufam že sa zabavia popripade ich pustime k nam do dvora čo je asi 7 m od pizzerie a vymyslíme im zábavu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...