dolly1010 Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Tak tu mám další návod, nebo spíš takovej mininávod Někdy se stává, že začne u auta trvale svítit brzdový světlo. Mě se to stalo taky. Je to tím, že spínač, který světlo rozsvěcí je přidělanej v takovým plastu a může časem vyskočit o pár zoubků. Dá se ro řešit přilepením kousku nějakej gumy na pedál, ale proč to neudělat elegantně, že? Nejdřív oddělejte plasty okolo volantu. Je to otázka pár šroubů. Po odstranění plastu jsou zespoda 4 matice, ty odšroubujte. Po odšroubování 4. matic volant jakoby „upadne“. Aby to netahalo za kabely, tak jsem ho podepřel sedačkou. Tu levou páčku jsem měl už jednou rozšroubovanou (cvakalo relátko - klasika) Onen spínač brzdovách světel + příprava na další spánač (Pravděpodobně k tempomatu, nebo pro automatickou převodovku) Ještě že mám malou ruku PS. ta díra nemá zabroušený hrany! Spínač vyskočil z toho bílýho plastu asi o 1 nebo 2 zoubky Traduje se, že má bejt ten spínač zajištěnej nějakým kroužkem. Já jsem tam nic neměl, takže nevím Origo návod můžete shlédnout na této stránce (moje stránka, takže žádný kopírování se nekoná ) [upravil dne 3.4. 12 19:53 od dolly1010] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.