Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nevim jestli se nepletu ale V-TEC je typ motoru že se v určitých otáčkách přepne na ostrou vačku.

VTi je vlastně auto s motorem V-TEC a je to teda jen označení...¨

jestli se pletu tak mě opravte

Odesláno

S1600: ja nerikam ze se neco v S16 prepne to jste odskocily nekam jinam jenom jsem rikal ze to auto porste s tim sanim jede lepe a ze to neni jenom domnenka neboli vsugerovany pocit ale holy fakt , a jinak ten V-tec je celkem dobra vec do 3 rychlostni stupne pak uz to moc netahne , aspon tak tomu bylo jak jsem jel s kamosem od bohouse honda acord typer vzdy jak to preplo nadherny zvoucek :)

Odesláno

Chvilku sem se tady neukázal, ale každopádně nemáš zač :) Co se týče těch věcí z francie, tak je to z tohohle shopu (link), mam s nima dobrý zkušenosti, z francie je to v ČR mnohdy rychlejc než dopis z phy do brna českou poštou :D a navíc ty ceny jsou super.

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

díky díky

Béďo a co ty už jsi to tam všechno napatlal?:)

U me je to porad na bodu mrazu. Tenhle tyden jde jeste auto do servisu takze by to nemelo ani cenu. :roll Ale na jaro uz se tesim jak malej kluk. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...