Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=127 co chcete presunout tak mi link hod te do sz Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Zila unas 17 a teraz sme nadšeni ked sme 4ja Zaraza ma tvoj vecny pesimizmus. Ja ty nemozem za to, ze u Vas, to nejde. Mozno to treba inak organizovat. U nas mame stupajucu tendenciu, su tu super ludia, a uz teraz viem, ze na dalsom zraze v PN nas bude pri najmensom rovnako. Minizrazy naberaju na velkosti, tak neviem, preco ich tu neevidovat. Kludne tu mozu byt i tie vase. Ja ty ale nechodim do vlakna pisat, ze vas je 5, a s tvojim pristupom, by nas nebolo snad ani tych 5 ... Citovat
Qcko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Lubk0: myslim si, ze na rok v Piestanoch bude viac ludi:mrk Citovat
kaper Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Lubk0: myslim si, ze na rok v Piestanoch bude viac ludi:mrk Tak tomu ver pokial to bude vyhovovať časovo tak ja som na 100%tam Citovat
stvrto.14 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Lubk0: myslim si, ze na rok v Piestanoch bude viac ludi:mrk tak tomu ver minuly rok som to nestihol a doteraz toho banujem:mad: tak tento si nenecham ujst:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.