Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nepřesný palivoměr - 306 td (95)

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zjistil jsem že mě \"blbne\" palivoměr - ujedu 70-100 km ručička se ani nepohne a po příštím nastarování je někde jinde...

Slyšel jsem že je to \"výrobní vada\" 306tek - je to fakt, nebo existuje nějaký způsob opravy?

dík za pomoc

Petr

Odesláno

406 TD/97 Včera jsem zjistil stejnou závadu, prostě přístroj palivoměru má pamě?ový efekt, plovákem to být snad ani nemůže, snad se nějaká dobrá duše ozve a poradí, jak to vyléčit. Kladivo nebo výměna až jako poslední alternativu

Odesláno

Chlapi ja by som to neriesil ...

ked idem plynule a rovnomerne povedzme dialnica, tak palivomer ma uplne minimalny pohyb ....

potom staci jeden exit s povedzme 270 stupnovou otockou a je to .... v nadrzi je razom o par litrov iny stav ako predchvilkou ...

Odesláno

no, ja kdyz mam pul nadrze a projedu levotocivou zatacku tak mam prazdnou, a kdyz pravotocivou, tak plnou :D:D:D podel me je ten paliovem nejak blbe uchycenej nebo co, ze tam musi nejak zajimave plavat, nebo je blbe udelana nadrz a moc se to tam vlni.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...