mArda Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Je to tak jak psal oddie s diodama. Jsou tam natvrdo osazene dva kusy diod 1N4001, kazda od odpovidajici kontrolky (pri tlaku ojele + stop, pri prehrati vody + stop). Mam original servisni knizku a manual k autu, muzu to poslat ondrovi at to nekde da ... Zkousel jsem prizemnovat kabely od cidel, jestli mam kontrolky v pristrojovce ok, ale pri prizemneni kabelu tlaku oleje se mi rozsvítí vsechny tři kontrolky (voda + olej + stop). Pri prizemneni kabelu prehrati vody se mi rozsviti spravne voda + stop. Je tu videt, jaky maji frantici poradek v kabelazi -)) Opotřebeni brzdovych desticek byva kombinovovane s kontrolkou rucni brzdy. Tj. u jednobudikove pristrojovky. Citovat
lasoft Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Gde je čidlo na spínání kontrolky přehřátí chladící kapaliny? Chci vyzkoušet jestli mám vpořádku kontrolku. Už si nejsem jistý s ničím. Ale když mi poradíte, tak věřím, že to dáme společně dohromady. Než mě odvezou na psychárnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.