volvik Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: volvik Tak ja podekuji tomovi za pochvalu a za spolecnou jizdu a jinak gratuluju k poharum není zač. doufám že příště nás bude více a bylo by dobré i videjko z cesty.Samosebou že jen při 130km/h:D:D Tak to taky doufam ze nas bude priste vice a videjko bohuzel nemam Citovat
309GT Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Tak Tuning Cup máme zasebou a musím říct že se bylo opravdu na co koukat! Teď jen zbývá otázka co dál?Pojedete letos ještě někdo na nějaký sraz?Už jich v kalendáři moc není,teď Milovice a pak už spíš jen takové ty \"regionální\" srazy s malou účastí které nejsou moc známé.Koukal jsem že 17.10 2009 se má konat (jako každý měsíc) tuning sraz v Čáslavi v areálu zemědělského muzea.Toto má být poslední sraz a pak už to balej,minule se tam sešlo prý hodně málo aut a pořadatele to už nebaví.Jen mě tak napadlo,jel by jste tam někdo?Mohli by jsme se tam sejít a udělat mini P-C sraz:D:D Nemyslím účast 50 aut,ale jen tak pár lidí posedět a pokecat...... Citovat
antal Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Ak nebudem ten čas v Bratislave tak sa tam skočim mrknut:) Citovat
Voighta Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Já se nejspíš pojedu mrknout do Milovic a to bude pro letošní sezonu můj poslední sraz. Citovat
309GT Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Já na Milovice kašlu,je to spíš o sprintech a driftech a to nejsou věci které by mě nějak lákali...(teda lákají,ale né jako diváka:D) Uvidim no,když nebude co dělat ten den,tak se pojedu kouknout.Vstup tam je 100kč což mě nezabije (cena včetně auta) a přinejhorším se zeptám u vstupu kolik je tam lidí a když tam bude málo,tak se otočím a pojedu z5 nebo se stavím za kámošema ze školy...ale třeba tam pojede pár lidí z P-C,uvidíme,třeba bude venku hnusně,ještě to je brzo rozhodovat.... Citovat
309GT Odesláno 2. říjen 2009 Autor Odesláno 2. říjen 2009 Jestli bude počasí jako dnes,tak to tam bude docela mazec:myslim Tady bylo asi 13 stupňů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.