Qcko Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 No urobil si tam sosovky, takze \"soudruzi pomahaci\" by mali byt ticho:aut Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 šošovky tam má, jak jistě vidíš na fotkách, možná automatické naklápění, ale nemá ostřikovače a už vůbec né homolagační značku na světlech, že jsou určeny pro xenony, tak mě jen zajímá, co na to soudruzi Citovat
Kvasky Odesláno 1. září 2009 Autor Odesláno 1. září 2009 Původně zaslal: minimaxa šošovky tam má, jak jistě vidíš na fotkách, možná automatické naklápění, ale nemá ostřikovače a už vůbec né homolagační značku na světlech, že jsou určeny pro xenony, tak mě jen zajímá, co na to soudruzi Šošovky opravdu mám, jak je patrno z fotek. Naklápění není automatické, ale je zapojené jako origo. Ostřikovače opravdu nemám a ani je tam nejspíš dávat nebudu. Zatím mě neprobliklo ani jedno auto a to už jsem s tím najezdil cca 2tis km. Naše četnictvo mě zatím nestavělo, čili jejich názor nevím:roll. BTW. v pondělí jedu na STK tak uvidím jak dopadnu:aut [upravil dne 1.9.09 Kvasky] Citovat
Kvasky Odesláno 1. září 2009 Autor Odesláno 1. září 2009 Původně zaslal: marko306 Kvasky, čo si vyučený? Čo tam dáš tak to vyzerá super. Pekne to doladíš a je to ako stade. Klobúk dole pred tvojou trpezlivosťou nad tým;) No jsem strojař s VŠ.... Hračička no Jinak mé přítelkyni se moje hraní nelíbí, protože údajně trávím více času s autem než s ní [upravil dne 1.9.09 Kvasky] Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 tak si na STK zober jedny origo svetlá. Závadu odstrániš na mieste Len tak mimochodom, všimol som si, že na stredovom tuneli ako sú tie výduchy vzduchu pri nohách, máš nejaké čalúnenie. Citovat
Kvasky Odesláno 1. září 2009 Autor Odesláno 1. září 2009 Původně zaslal: marko306 tak si na STK zober jedny origo svetlá. Závadu odstrániš na mieste Len tak mimochodom, všimol som si, že na stredovom tuneli ako sú tie výduchy vzduchu pri nohách, máš nejaké čalúnenie. To je original. S tím jsem nic nedělal Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2009 Odesláno 1. září 2009 to som ešte nevidel. Môžeš sem hodiť detailnejšie foto? Citovat
Kvasky Odesláno 1. září 2009 Autor Odesláno 1. září 2009 Původně zaslal: majty hoj, kde sis nechal potahnout ten volant ? vypada to dobre.. dik Volant mi dělal známej. Ale podle mě to svede každej čalouník... Citovat
dolly1010 Odesláno 5. září 2009 Odesláno 5. září 2009 Respekt. Ty lampy se fakt povedly Co jsou to \"šošovky\" nebo jak to tady někdo psal Citovat
Kvasky Odesláno 6. září 2009 Autor Odesláno 6. září 2009 Původně zaslal: dolly1010 Respekt. Ty lampy se fakt povedly Co jsou to \"šošovky\" nebo jak to tady někdo psal čočky po slovensku Citovat
oni Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 jak ja ti zavidim ty svetla, stve me, ze sem se do toho nepustil,jsou fakt paradni,kdyby ses nekdy rozhodnul zbavovat auta,tak ty svetla musim mit. si fak tsikovnej, moc pekny! Jinak ja tech svejch narazniku taky lituju, s tim cernym by byly urco hezci.. [upravil dne 14/10/09 oni] Citovat
Kvasky Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: oni jak ja ti zavidim ty svetla, stve me, ze sem se do toho nepustil,jsou fakt paradni,kdyby ses nekdy rozhodnul zbavovat auta,tak ty svetla musim mit. si fak tsikovnej, moc pekny! Jinak ja tech svejch narazniku taky lituju, s tim cernym by byly urco hezci.. [upravil dne 14/10/09 oni] Vždyť jsi ty čočky taky bral ne? Dal jsi je nakonec do AE nebo ne? nebo jsi je poslal dál? Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 jj dal jsem do AE, ale jak jsme se bavili,AE uz neholduju,mel jsem v planu co ty,ale nejak k tomu nedoslo, jediny co me tesi je to, ze ty cocky svitej suprove... Citovat
Kvasky Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 To ještě bylo hezky a autí bylo čisté Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.