Marcel505 Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 Původně zaslal: jarajarda Tak to me nenapadlo, že je to od Frantíků Jardo, že ty jsi někdy chyběl? BV406: Bohužel se těchto vyrobilo jen 28 tisíc... Tý PL17ky bylo asi 130 tisíc, ta se asi sežene, tahle 24B asi ne... Citovat
jarajarda Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 No, jsem zvědav, jestli Ti ho teda Ježíšek naježí Citovat
barenst Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 28t a to vidim to auto poprve , tedy vcetne nazvu , jinak nekde jsem videl nejake modely teto znecky . Me prijde to mnnozstvi 28t jako docela velke , ale asi to nebylo nak kvalitni kdyz se jich dochovalo tak malo . Citovat
barenst Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 tak jsme prochazel par mene znamych anoncnich stranek a na tuhle vice mene skaredou vec jsem nenarazil ,poptam se osobne nekoho ve francii Citovat
Marcel505 Odesláno 27. srpen 2009 Autor Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: barenst 28t a to vidim to auto poprve , tedy vcetne nazvu , jinak nekde jsem videl nejake modely teto znecky . Me prijde to mnnozstvi 28t jako docela velke , ale asi to nebylo nak kvalitni kdyz se jich dochovalo tak malo . Kolik se jich dochovalo se neví. Ty první (Dyna) měli karoserii z hliníkového plechu, pak se to začalo nahrazovat postupně ocelovými plechy... Taky jsem se poptával, a levný nejsou. Jak jsem psal, myslím si že 17ka by se sehnala lépe... Ale ta se mi až tak nelíbí... jarajarda: Tak nesmím zlobit, že... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.