Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení přátelé v uterý mi nepozorná řidička skřížila cestu, její Megan total a moje 407ka se projevila jako velice bezpečné auto bohužel pojištovna díky velice drahým dílum dala mého lvíčka k ledu. Díky této skušenosti a samozřejmě dalším již zmíněným přednostem tohoto auta a v neposlední řadě také spoustě členu tohoto fora kteří jsou ochotni se vždy podělit o svoje skušenosti jsem ani náhodou neuvažoval o koupi jiného auta:papa

Odesláno

Mňa najprv moc neoslovilo a skôr som uvažoval nad 307, ale ako som ho začal stretávať na cestách tak sa mi viac a viac začalo páčiť až kým som v ňom nesedel na autosalóne a potom u Peugeota keď som bol na servise s P406 môjho otca. Vtedy ma to chytilo a hneď ako som začal riešiť auto bolo prakticky rozhodnuté. Keď som ho kúpil tak :mrk takto všetkým oči vyliezali a vyliezajú až doteraz :D

Odesláno

Niet čo dodať, stačí sa na ňu len pozrieť a je jasné :super:papa

tybyt a keby si v nej aj sedel to by si ani nezaspal a keď budeš niekedy na juhozápade Slovenska tak sa ozvy a prevezieme sa, to len bude zážitok. :papa

Odesláno

407 je porad nejhezci kombi, sousedi se me ptaji, jestli jsem spokojeny.. a ja ze to je jako nadherna zenska, nekdy problemy, ale dela mi denne radost:D

Odesláno

judes - sorry ale jedna 407 sa predava tu nedaleko a som rozmislal ze hoc nemam momentalne financie ale pojdem a si to vyskusam ale nemam odvahu.. uz teraz som maniak na 407 a co bude ked to vyskusam... tak diky za \"pozvanie\" ale racej nie...:D vo vlastnom zaujme... neviem jak by to dopadlo, mozno by so ani nezastal az doma...:D

to je pravda ze dokedy nemas vlastne auto ze mas dilemi ale toto je uz priliz vela na moju psichyku...:(

a P.S.: plus take forum ako je tuto ze sa kazdy zaobera z kazdym problemom som sa este nestretol.. to je dalsia vyhoda v peugeote...;)

[upravil dne 30/5/11 01:51 tybyt]

Odesláno
P.S.: plus take forum ako je tuto ze sa kazdy zaobera z kazdym problemom som sa este nestretol.. to je dalsia vyhoda v peugeote...;)[upravil dne 30/5/11 01:51 tybyt]

to si este nevidel skodovacke forum :D:D:D

Odesláno

tybyt ceny 407-mičiek stále klesajú a sú stále dostupnejšie, ak máš stáli príjem tak porozmýšľaj nad úverom ak ti to moc nezaťaží rodinný rozpočet a splníš si sen.

PS: A fórum je predsa od toho aby sme si navzájom pomáhali (podľa možností). :papa

Odesláno

Tak u nás doma je 407SW len krátku dobu, ale je to super auto.

Pre kúpu rozhodlo hlavne to, že auto bolo za málo peňazí v dobrej výbave a v dobrom stave.

Odesláno

Trocha off topic.

Madrid4, daj si svoj podpis v takomto formáte

[img=http://img686.imageshack.us/img686/8805/madridu.png]

. Potom bude normálne vidieť obrázok a nie iba link naňho. :papa

[upravil dne 30/5/11 22:07 Wizik]

[upravil dne 30/5/11 22:07 Wizik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...